2014-2015 Sonbahar Kış Sezonunda Greyder’den Trendy Çizgiler!

Alışveriş Alışveriş Rehberi 2014-2015 Sonbahar Kış Sezonunda Greyder’den Trendy Çizgiler!

Tarihler: 03 Eylül 2014 Çarşamba ~ 03 Kasım 2014 Pazartesi

Firma: Greyder

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 3, 2014 ~ Kas 3, 2014

Ayakkabı ve aksesuar modasına yön veren öncü marka Greyder, katalog çekimleri San Francisco’da gerçekleştirilen 2014-2015 Sonbahar Kış Koleksiyonu’yla sezona hızlı bir giriş yaptı.

1994’ten beri sağladığı konforla ayaklara hak ettiği değeri veren Greyder’in 2014-2015 Sonbahar Kış Koleksiyonu gündüzden geceye şıklık sunan tasarımlardan oluşuyor. Trendy çizgileri teknolojik tabanlarla buluşturan Greyder’in yeni koleksiyonu modaseverleri kışın hüznünden uzaklaştırmayı hedefleyen tutkulu, heyecanlı ve umut vaat eden tasarımlardan oluşuyor.

Detaylarda Fermuar ve Toka
Her sezon olduğu gibi bu sezonda Greyder’in teknolojik tabanları erkek koleksiyonunun vazgeçilmezi oluyor. Siyah, lacivert, kahve ve gri tonlarının hakim olduğu erkek serisinde bağcıklı ayakkabılar ve tokalı klasik botlar ön plana çıkıyor.

Siyah, kırmızı, lacivert, bordo ve kahve tonlarının ağırlıklı olarak kullanıldığı kadın koleksiyonunda babetler, bootieler, dolgu topuklu ayakkabılar dikkat çekiyor. Detaylarda ise fermuar, zımba ve tokalar ön plana çıkıyor.

Teknolojik Tabanlar
Ayaklarınızın rahatlığı daha çok ayakkabınızın hafifliğine bağlıdır. Greyder’in ayakkabılarında bu hafifliği sağlayan ilk materyal olma özelliğine sahip doğa dostu XL EXTRALIGHT kullanılıyor. Greyder’in ayakkabıları hafif ve konforlu olmalarının yanı sıra aşınmaya karşı da dirençli…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT