2. Ürüne Yüzde 50 İndirim Fırsatı

Alışveriş Alışveriş Rehberi 2. Ürüne Yüzde 50 İndirim Fırsatı

Tarihler: 08 Nisan 2014 Salı ~ 08 Haziran 2014 Pazar

Firma: Kanz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 8, 2014 ~ Haz 8, 2014

Kanz 65. Yıla Özel Yeni Sezonda 2. Ürüne Yüzde 50 İndirim Fırsatı.

1949 yılından bugüne dünya çocuk modasına 35'ten fazla ülkede öncülük eden Kanz, 65. yılını kutluyor. Anne ve babaların güvenle tercih ettiği, miniklerin severek giydiği “dünya markası” Kanz, özgün, renkli, konforlu ve rahat tasarımlarıyla 65 yıldır çocuk modasına öncülük ediyor…

Kanz 65. yıla özel yeni sezondan yapılan alışverişlerde 2. ürüne %50 indirim kampanyası başladı. Nisan ayı boyunca her Çarşamba 2.ürüne %50 indirim fırsatı sunan dünya markası Kanz’da, 2014 İlkbahar-Yaz sezonun en trend tasarımlı modellerini bulabilirsiniz.

Çocuk modasının öncü markası Kanz’ın en renkli tasarımlarına 65. Yıla özel kampanyadan faydalanarak sahip olmak için en yakın Kanz ve S&D mağazalarına uğramanız yeterli.

Küçük prens ve prenseslerin tarzına uygun her şey bu koleksiyonlarda

0-14 yaş grubu çocukları dünya çocuk modası ile buluşturan Kanz ve S&D mağazalarında farklı tarzlarda pek çok tema bulunuyor. Küçük prensesler tarzlarına uygun her parçayı ‘Summer Bird’de bulacak. ‘Surfing Fun’daki pantolon ve şortlar tam da küçük adamlar için.

Sezonun vazgeçilmez rengi ışıltılı mavi ve yeşilin tüm tonları ‘Sea Cup’ta. Hem spor hem de tatil şıklığını yaşatacak ürünlerin bulunduğu bu tema 1-6 yaş grubundaki küçük beylerin vazgeçilmezi olacak. Modayı yakından takip eden, şıklığından ödün vermeyen, pembe düşkünü minik kızlar yeni sezon da ‘Little Darling’i seçecek. Pembenin en güzel tonlarındaki kabarık ve şık elbiseler kalitesi ile 3 ay - 4 yaş aralığındaki küçük hanım efendilerin gözlerini kamaştıracak.

Kanz ve S&D mağazaları bu sezon da Yazın coşkusuna alkış tutan tasarımlarıyla her çocuğun tarzına ve kişiliğine özel seçenekler sunuyor. Evde, sokakta veya kreşte… Çocuklar her yerde bu temalardaki ürünler ile özgürce hareket edecek.

UV korumalı kumaşlarla çocuğunuz güvende olsun

Kanz, çocukların hassas tenine en az anneleri kadar özen gösteren ultraviole korumalı ve OEKO-Teks 100 sertifikalı özel kumaşlarıyla miniklerin sağlığını da düşünüyor.

İlkbahar/Yaz sezonu için UV korumalı özel kumaşlarla üretilen t-shirtler, elbiseler, etekler, şortlar, şapkalar ve mayolar maksimum koruma sağlayarak çocukları güneşin zararlı ışınlarından koruyor.

www.kanz.com.tr/

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT