Arena Bilgisayar Güvencesiyle Molto'dan Rengarenk Ürünler!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Arena Bilgisayar Güvencesiyle Molto'dan Rengarenk Ürünler!

Tarihler: 16 Haziran 2014 Pazartesi ~ 23 Ağustos 2014 Cumartesi

Firma: Molto

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 16, 2014 ~ Ağu 23, 2014

Arena Bilgisayar markalarından Molto, rahat taşınabilir ve kullanım kolaylığı sunan ürünleri ile dikkat çekiyor.

Türkiye'nin en büyük teknoloji dağıtısıcı Arena Bilgisayar, kendi bünyesinde ürettiği Molto markasıyla rengarenk teknolojik ürünlerini kullanıcılara sunuyor. Birbirinden güzel capcanlı renklerden oluşan ürünler arasında kulak içi seramik kulaklık, kafabantlı kulaklık ve bluetooth speaker yer alıyor. Molto'nun hayata renk katacak ve günlük kullanım için biçilmiş kaftan olan bu ürünleri, kullanıcılar tarafından çok sevileceğe benziyor.

Molto Kafabantlı Kulaklık
Birbirinden canlı renklerde piyasaya sürülen Molto kulaklık, kafabantlı olarak üretildi. Tasarımıyla dikkat çeken ürün, kulaklıklarının yumuşak bir yapıya sahip olmasıyla kolay ve konforlu bir kullanım sağlıyor. İçerdeki sesi hapsederken, dışarıdaki sesi de minimum seviyede izole ediyor. Yolda yürürken, spor yaparken ve yolculuk esnasında müzik dinlemekten keyif alıyorsanız Arena Bilgisayar'ın ürettiği Molto kulaklıklardan vazgeçemeyeceksiniz.
Satış Fiyatı: 75,00 TL

Molto Kulak İçi Seramik Kulaklık
Performans, tasarım, kullanım kolaylığı, rahat taşınabilirlik özellikleri ile dikkat çeken Molto seramik kulaklıklar ile, 3.5 mm girişli tüm cep telefonlarıyla müzik dinleyebilir, müzik dinlerken gelen aramalarınızı cevaplayıp kulaklığınızla konuşmaya devam edebilirsiniz. Tüm Mp3 player, tablet bilgisayar, notebook ve Pc lerde kullanabilir, rahatça yanınızda taşıyabilirsiniz.
Satış Fiyatı: 49,90 TL

Molto Bluetooth Speaker
Arena Bilgisayar markası olan Amerikan bluetooth çip setli ve bluetooth sertifikalı Molto hoparlörler, dayanıklılığı ve kolay kurulum özellikleri ile dikkat çekiyor. Molto hoparlörün dahili mikrofonu sayesinde telefon / konferans görüşmeleri yapabilir, yüksek sesle müzik dinleyebilirsiniz. Ayrıca cep telefonu, MP3/MP4 oynatıcı, bilgisayar, tablet PC vb. cihazlarınız ile kullanabilirsiniz.
Diğer teknik özellikleri:
• 4-5 saat çalma süresi
• 600mAh şarj edilebilir batarya
• 3W Aktif BASS özellikli STEREO hoparlör
• AUX girişi
• Bluetooth V3.0
• CE ve RoHS Sertifikalı
Satış Fiyatı: 75,99 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT