Artık Oyuncaklar Bebeklerle Beraber Büyüyor…

Alışveriş Alışveriş Rehberi Artık Oyuncaklar Bebeklerle Beraber Büyüyor…

Tarihler: 09 Mart 2015 Pazartesi ~ 09 Mayıs 2015 Cumartesi

Firma: Fisher-Price

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 9, 2015 ~ May 9, 2015

Fisher-Price'dan yepyeni bir teknoloji!
Fisher-Price Eğlen ve Öğren serisinden yaşa göre gelişim teknolojisi oyuncaklar...

Bebekler ve çocuklar doymaksızın dünyayı keşfederler ve enerjileri hiçbir zaman bitmez. Oynarlar, keşfederler, öğrenirler ve ufuklarını genişletecek işler yapmak isterler. Fisher-Price bebeklerin ve çocukların eğlenerek öğrenme ihtiyaçlarına Türkçe konuşan Eğitici Oyuncaklar serisi ile çözüm sunuyor.

Oyuncakların içeriği ve öğretilenler bebeklerin gelişimine uygun olarak değişiyor!
Eğlen ve Öğren serisi Yaşa Göre Gelişim özellikli oyuncaklar bebekler ile birlikte gelişir. 3 oyun seviyesinde bulunan şarkılar, sesler ve cümleler bebeğin gelişimine uygun olarak değişir. Yaşa Göre Gelişim teknolojisi annelere bebeğine uygun seviyeyi seçme imkanı tanır.

Yaşa Göre Gelişim teknolojisine sahip oyuncaklar bebeğiniz büyüdükçe öğretilen içeriğin değişmesini sağlıyor. Her bebek kendine özgü bir hızda gelişir. Yaşa Göre Gelişim teknolojisi size bebeğiniz için en uygun olan gelişim seviyesini seçme imkanı verir. Yaşa Göre Gelişim özelliği kapsamındaki üç farklı oyun seviyesinde, her bir seviyeye uygun şarkılar, cümleler ve sesler bulunur. Otomatik seviye değişikliği için düğmeyi kaydırmanız veya bebeğinizin yaşını girmeniz yeterlidir.

Yaşa Göre Gelişim Teknolojisi

1. seviye - Keşfetme - 6 Ay+
İlk sözcükler ve sesler bebeğinizde merak uyandırır. Bebeğiniz bu dönemde sesleri, şarkıları, nesneleri ve ilk kelimleri keşfeder. Yine bu dönemde bebeğinizin duyuları ve merak duygusu gelişir. Bebeğiniz oyuncakların üzerindeki butonlara basarak, düğmeleri çekerek veya kapıları açıp kapatarak oyuncaklardan bir şeyler duyar. Duydukları sayesinde ise yeni şeyler öğrenir.

2. seviye - Teşvik etme - 12 Ay+
Bebeğinizi basit sorular ve talimatlarla harekete geçirebilirsiniz. Seviye 2 bebeğinizi teşvik eder ve 1. seviyedeki temaları daha geniş bir kapsamda işler. Bu dönemde bebeğiniz şarkılar ve cümleler ile yeni kelimeler öğrenir ve kelime haznesini genişletir. Bebeğiniz günlük basit soruların nasıl cevaplandığını öğrenir. Ayrıca oyun oynadıkça bebeğinizin motor becerileri gelişir.

3. seviye - Taklit etme 18 Ay+
Seviye 3 hayal gücünü kullanma ve taklit oyunu oynama üzerine kuruludur. Eğlenceli karakterler ile şarkı söylemek veya konuşmak hayal gücünü geliştirir. Çocuğunuz oyun oynarken hayata dair ilk deneyimlerini yaşar ve taklit ederek öğrenir. Oyuncaklarını hayal ettiği hikayelerinin bir parçası olarak kullanır.

Yaşa göre gelişim özellikli Eğlen ve Öğren ürünleri:

L&L Yaşa Göre Gelişim Eğitici Köpekçik (Türkçe)
L&L Yaşa Göre Gelişim Eğitici Köpekçiğin Kız Kardeşi (Türkçe)
L&L Yaşa Göre Gelişim Köpekçiğin Akıllı Evi (Türkçe)
L&L Yaşa Göre Gelişim Köpekçiğin Kamyonu (Türkçe)
L&L Yaşa Göre Gelişim Laptop (Türkçe)
L&L Yaşa Göre Gelişim Dokunmatik Telefonum (Türkçe)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT