Asil Şıklığın Temsilcisi ’Gifty’

Alışveriş Alışveriş Rehberi Asil Şıklığın Temsilcisi ’Gifty’

Tarihler: 11 Temmuz 2014 Cuma ~ 11 Eylül 2014 Perşembe

Firma: Atasay

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 11, 2014 ~ Eyl 11, 2014

En son modayı takip eden pırlantalı tasarımlarıyla muhteşem armağanlara dönüşen Gifty, stilleri tamamlayacak naif ve zarif parçalarıyla hem gündüz hem gece şıklığının en güzel yansıması oluyor. Özel günlerin de vazgeçilmez mücevherleri arasında olan Gifty, her zaman kullanılabilecek zengin bir mücevher koleksiyonunu Atasay tutkunlarına sunuyor.

Şehirli kadının zarif tasarımı; Gifty

Atasay Gifty koleksiyonunda; yakut, zümrüt, safir taşlı kolyelerden, pırlantalı ince tasarımlı kolyelere kadar bir çok ürün çeşidi yer alıyor.Yükselen şehir modasının yıldızı Atasay Gifty, sade ama canlı renklerden oluşan tasarımlarıyla parmaklardaki zarafete vurgu yapıyor. Birden fazla rengi ahenkle harmanlayan, öte yandan zarif tasarımıyla dikkatleri üzerine toplayan “Gifty” serisi, tarzına önem veren şehirli kadının dünyasına ışık tutuyor.

Pırlantanın ışıltısından vazgeçemeyen aynı zamanda kendi iç dünyasının renklerini parmaklarında görmek isteyen kadınlar için, renkli taşlarla hazırlanan tasarımlar günün her anını keyifle geçirmek isteyen kadınların şıklık anlayışına yeni bir bakış açısı getiriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT