Assouline’e Özel Kol Düğmesi Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Assouline’e Özel Kol Düğmesi Koleksiyonu

Tarihler: 10 Mart 2014 Pazartesi ~ 10 Mayıs 2014 Cumartesi

Firma: Begüm Khan

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 10, 2014 ~ May 10, 2014

Her dönemde stil sahibi erkeklerin vazgeçilmez aksesuarı kol düğmeleri BEGÜM KHAN markası tarafından Assouline’e özel yaratılan koleksiyon ile yeniden yorumlanıyor.

Modadan mimariye, sanattan tasarıma, seyahatten gastronomiye birçok konuda dünyanın en sofistike kitaplarını okuyucularıyla buluşturan Assouline, alanında isim yapmış tasarımcılarla hayata geçirdiği özel koleksiyonlarına bir yenisini ekledi. BEGÜM KHAN markasının yaratıcısı, mücevher tasarımcısı Begüm Kıroğlu tarafından Assouline için özel olarak yaratılan kol düğmesi koleksiyonu marka ile özdeşleşmiş formları barındırıyor.

Assouline Cuff Links (Kol Düğmeleri) kitabına da gönderme yapan koleksiyonda yer alan modellerin farklı renkteki değerli taşlarla bezenmiş çeşitleri mevcut.

Assouline Türkiye Marka Sahibi İrem Kınay koleksiyonla ilgili olarak ‘ Assouline stil sahibi erkeklere hitap eden hem kitap hem hediye olarak geniş bir ürün yelpazesine sahip. Çeşitli tasarımcılarla zaman zaman hayata geçirdiğimiz özel koleksiyonlarla bu ürün yelpazesine yeni seçenekler ekliyoruz. Begüm Khan özellikle yurt dışındaki başarılarını beğeniyle takip ettiğimiz bir marka. Harfler ve karakterlerden oluşan ‘Didot’ deseninden esinlenen özel parça ve siyah altın olarak bilinen rodium kaplı Begum Khan parçaları Assouline konseptine uygun renklerle üretildi. Ortaya Çıkan koleksiyon nedeniyle çok heyecanlı ve mutluyuz’ dedi.

Begüm Khan markasının yaratıcısı, Şangay’da yaşayan mücevher tasarımcısı Begüm Kıroğlu ise ‘Assouline uzun zamandır beğeni ve hayranlıkla takip ettiğim bir marka. Assouline ve Begüm Khan uyumu her zaman yakalanamayacak kadar özel. Her iki marka da stil sahibi, sofistike zevkleri olan kişilere hitap ediyor. İşbirlikteliğimizin derinleşerek devam etmesini diliyorum’ şeklinde konuştu.

Begüm Khan markası tarafından Assouline için özel olarak yaratılan koleksiyon Assouline Bebek Butiği’nde satışa sunulmakta.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT