ASUS’un Yılbaşı İçin Hediye Seçenekleri

Alışveriş Alışveriş Rehberi ASUS’un Yılbaşı İçin Hediye Seçenekleri

Tarihler: 18 Aralık 2014 Perşembe ~ 18 Şubat 2015 Çarşamba

Firma: ASUS

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 18, 2014 ~ Şub 18, 2015

ASUS, yılbaşı yaklaşırken ‘Ne hediye alsam?’ paniğini yaşayanlara çarpıcı ve uygun maliyetli seçenekler sunuyor. ASUS’un 7.0 inç tableti MeMO Pad 7 ve istenildiğinde tablete istenildiğinde dizüstü bilgisayara dönüşebilen Transformer Book T100, raflarda yeni sahiplerini bekliyor.

ASUS, yılbaşı hediyesi olarak tüketici elektroniğini değerlendirmek isteyenlere birbirinden çarpıcı ürün seçenekleri sunuyor. ASUS’un 1 santimetreden daha ince tableti MeMO Pad 7 ve kullanıcının isteğine göre anında tablete dönüştürülebilen dizüstü bilgisayar ASUS Transformer Book T100, yılbaşında sevdiklerini sürpriz hediyeleriyle sevindirmek isteyenler için uygun fiyat ve erişim kolaylığıyla görücüye çıkıyor.

Yılbaşı coşkusuna hızıyla yetişen tablet: ASUS MeMO Pad 7 (ME176c)
ASUS MeMO Pad 7, tabletlerde hız ve kolay taşınabilirlik arayan tüketicilere sunulabilecek en işlevsel hediye seçenekleri arasında yer alıyor. Uzun batarya ömrü ve yeni nesil Android 4.4 KitKat işletim sistemiyle ASUS MeMO Pad 7, kullanıcıları tüm multimedya ve internet ihtiyaçları için devasa bilgisayarları kullanma derdinden kurtarıyor. ASUS MeMO Pad 7’nin çoklu dokunmatik 7.0 inç ekranı sayesinde kullanıcılar son çıkan oyunları da rahatlıkla oynayabiliyor. Üstün teknolojik mimari ile üretilen dört çekirdekli Intel işlemci ve Bluetooth 4.0 desteği sayesinde MeMO Pad 7, iş seyahatinde üretkenliği artıracak bir ürün olarak tanımlanıyor. ASUS MeMO Pad 7, Micro SD kart desteği ve kablosuz görüntü aktarma gibi özellikleriyle de bir tabletten beklenebileceklerin çok ötesine geçiyor.

ASUS MeMO Pad 7, şimdi yılbaşına özel 349 TL’den başlayan fiyatlarla hediye arayanlara göz kırpıyor.

İster tablet, ister dizüstü: Transformer Book T100
ASUS Transformer Book T100, 10,1 inç, Intel® Atom™ “Bay Trail” dört çekirdek işlemci ve tek başına Windows 8.1 tablet olarak kullanılabilen ayrılabilir HD ekranıyla ultra portatif bir cihaz olarak öne çıkıyor. İş gereksinimlerinin yanı sıra oyun, film ve müzik keyfini de yaşamak isteyenler için mükemmel bir yılbaşı hediye seçeneği olarak öne çıkan Transformer Book T100, sadece 1,07 kg ağırlığıyla her yere rahatlıkla taşınabiliyor ve en hafif ultra portatiflerden biri unvanını hak ediyor.

Transformer Book T100 yeni Intel® Atom™ Bay Trail TZ3740 dört çekirdek işlemcisiyle sorunsuz çoklu işlem performansı ve 11 saate çıkabilen pil gücüyle inanılmaz bir enerji verimliliği sağlıyor. Hafif klavye parçası, uzun süre rahat kullanım için mükemmel tasarlanmış tuş tasarımı, Windows 8.1 kullanımını destekleyen çoklu dokunmatik touchpad’i ve USB 3.0 özelliklerine sahip. Sadece 10,5 mm inceliğindeki Transformer Book T100 178 derece görüş açısı ve keskin örüntü kalitesiyle HD 10.1 inç IPS çoklu dokunmatik bir tablet. Transformer Book T100 ayrıca Word, Excel, PowerPoint ve OneNote programlarının tam sürümünü içeren Microsoft Home & Student 2013 yüklenmiş olarak geliyor ve iş hayatı için mükemmel bir verimlilik çözümü sunuyor.

ASUS Transformer Book T100, 999 TL’den başlayan fiyatlarla satışta!

Yılbaşı2015

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT