Atalar’ın 2014 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Atalar’ın 2014 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu

Tarihler: 23 Nisan 2014 Çarşamba ~ 23 Haziran 2014 Pazartesi

Firma: Atalar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 23, 2014 ~ Haz 23, 2014

Dünya modasını takip eden şehirli kadının markası Atalar, 2014 İlkbahar/Yaz Koleksiyonunda, yenilikçi bakış açısını ile lüksün ve sadeliğin ön planda olduğu, romantik ve feminen dokuların sıkça hissedildiği tasarımlara imza attı.

Cahit Baha Pars’ın objektifinde hayat bulan fotoğraf karelerinde, styling Esra Erdem, sanat yönetmenliği ise İrem Ela Yıldızeli imzası taşıyor.

Koleksiyonun ilk parçasından başlayarak hissedilen hızlı değişim, uluslararası markaların podyumlarda sıkça kullandığı, sezonun odak noktası olan romantik ve güçlü çiçek desenleri, puantiyeler ve sanatsal baskılar, nakış ve işleme detayları ile koleksiyonda yerini adı.

Sezonun anahtar parçasını elbiseler olarak belirleyen Atalar tasarımcıları, 2014 İlkbahar/Yaz Koleksiyonunda bağımsız parçalar içerisinde yer alan bluzları, sezonun en önemli modeli kısa ve dar paça pantolonları, tek ceketleri, volanlı ve pileli etekleri, pastel renk paleti ile hazırladı. Pembe ve somon renklerin öne çıktığı tasarımlarda, natürel tonlarla birleşen, beyaz, mint, mavi, yeşil ve sarı renkler hemen hemen her temada kullanıldı.

Baharat tonları, toprak renkleri ve güneş kırmızısının koleksiyona kattığı derinlik özellikle dantel ve jakar kumaşlarla hazırlanan tasarımlarda fark ediliyor.

İlkbaharın esintilerini taşıyan ve tüm sezon boyunca gözlerin üzerinizde olmasını sağlayacak şifon elbise ve etekler güçlü çiçek baskıları ile koleksiyona damgasını vururken, stilin tamamlayıcısı tek ceketler ise formal bir imaj yaratıyor.

Özel davetler için tasarlanan elbiseler, takımlar, dantel ve payet detaylı üstler ise yenilikçi, lüks ve sade stili benimseyen Atalar kadınından ilham alınarak hayat buldu.

www.atalargiyim.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT