Baharın Coşkusu Tüm Renkleriyle Stride Rite Mağazalarında

Alışveriş Alışveriş Rehberi Baharın Coşkusu Tüm Renkleriyle Stride Rite Mağazalarında

Tarihler: 23 Nisan 2014 Çarşamba ~ 23 Haziran 2014 Pazartesi

Firma: Stride Rite

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 23, 2014 ~ Haz 23, 2014

Bu sezon adımlar hiç olmadığı kadar canlı, parlak ve renkli! Baharın coşkusunu yaşamak ve yaza merhaba demek için birbirinden şık, rahat ve konforlu ayakkabılar Stride Rite mağazalarında minikleri bekliyor.

Ekstra dayanıklılık için güçlendirilmiş ayakkabı burnu, rahat kavranan bandı, hafif gövdesi ve koku yapmayan file astarı ile Stride Rite Made 2 Play Aqua kızınız için ideal bir okul ve oyun ayakkabısı! Made 2 Play serisi ayakkabılar; yıkanabilir, tabanı iz yapmaz ve kir tutmaz özellikleriyle annelerin de favorisi!

Stride Rite SRT Travis tabanında yer alan SRT (Algı Topları Teknolojisi) sayesinde oğlunuzun bastığı zemini iyice hissetmesine yardımcı oluyor. Model, ayarlanabilir cırtlı bantı ve sezon modası yeşil detaylarıyla da ön plana çıkıyor.

Turuncu rugan tasarımıyla dikkat çeken, Stride Rite SRT Soft Motion Uma ile kızınız ilk adımlarını güvenle atarken şıklığından da ödün vermiyor. Model, sahip olduğu Soft Motion (Yumuşak Taban) teknolojisiyle yürümenin ilk beş ayında düşme ve tökezlemeleri de azaltıyor.

Tüm zamanların favori kahramanı Mickey Mouse, bu yıl altın çağını yaşıyor! Crocs Mickey Peek-A-Boo Clog , karanlıkta parlayan özel Mickey deseni, Jibbitz aksesuar takılabilen arka bandı ile çocukların beğenisini kazanıyor.

2014 İlkbahar/Yaz koleksiyonu için size en yakın Stride Rite mağazasına gitmeniz veya www.TakaTuka.com adresini ziyaret etmeniz yeterli.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT