Bayram Sofralarında Bernardo Şıklığı ve Lezzeti

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bayram Sofralarında Bernardo Şıklığı ve Lezzeti

Tarihler: 06 Temmuz 2015 Pazartesi ~ 06 Eylül 2015 Pazar

Firma: Bernardo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 6, 2015 ~ Eyl 6, 2015

Sofra Tasarım Uzmanı Bernardo, geleneksel bayram yemeklerini muhteşem aile sofralarına dönüştüren önerileri ile en büyük yardımcınız oluyor.

Bayram coşkusunu bir arada yaşayacağınız, aile fertleriniz ve sevdikleriniz için mükemmel bir sofra hazırlamak istiyorsunuz ama neyi nasıl yapsam diye mi düşünüyorsunuz? O halde, Bernardo Davet Sofraları kitabına mutlaka göz atmalısınız. Farklı temalarda yaratmak istediğiniz sofralarınıza yönelik hem ışıltılı hem de kullanışlı ürünleri, sofra düzeni ve birbirinden lezzetli tariflerle bir araya getiren Bernardo Davet Sofraları kitabı, bayram sofralarının da başrolünde yer alıyor. Bernardo Davet Sofraları kitabının dokuz farklı davet temasından biri olan ‘Bayram Sofrası’ bölümünde yer alan nefis yemek tarifleri ile davetlilerin gönüllerini çalmaya hazırlanın.

Bernardo’nun ‘Bayram Sofrası’nda tuzludan tatlıya birbirinden leziz on farklı tarif yer alıyor. İftariyelik zeytin peynir tabağı, Erzincan çorbası, baklalı enginar, dana incik, biberiyeli top köfte, mercimekli pastırmalı patates püresi, fasulyeli bulgur pilavı, pancarlı kuskus salatası, hurmalı çikolatalı toplar ve vişneli güllaç tarifleri, bayram sofraları için Bernardo’nun nefis reçeteleri…

www.bernardo.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT