Bayram Yemekleri Crate And Barrel İle Tatlanıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bayram Yemekleri Crate And Barrel İle Tatlanıyor

Tarihler: 26 Eylül 2014 Cuma ~ 26 Kasım 2014 Çarşamba

Firma: Crate And Barrel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 26, 2014 ~ Kas 26, 2014

Crate and Barrel, geleneksel bayram sofralarını ayrıcalıklı tasarım ürünleriyle renklendirmek isteyenlerin vazgeçilmez tercihi oluyor.

İstanbul, 2 Eylül 2014 – Dünya ev perakendesinin gözde markası Crate and Barrel, aile buluşmalarına ayrıcalık katan bayram davetlerine renk katmak isteyenleri birbirinden kullanışlı ve alternatifli tasarımlarla buluşturuyor.

Peçeteden masa örtüsüne, bardaktan çatal bıçak setine, tencereden servis takımlarına kadar her ihtiyaca yönelik şık ve keyifli çözümler sunan Crate and Barrel, modern ve gelenekseli birleştirerek bayram sofralarını yeniden yorumluyor.

Farklı boy ve kullanımdaki özel servis tabakları çarpıcı bir sunumla misafirlerle buluşurken, bayram sofralarının vazgeçilmezi çorbaların pratik ve şık servisi için tasarlanan kaseler masalarda tasarımın keyfini hissettiriyor. Le Creuset’nin Crate and Barrel için özel olarak ürettiği lacivert ve krem rengi döküm tencere ve tavalar ise yemeklerin eşsiz lezzetini ön plana çıkartıyor.

Ünlü İtalyan tasarımcı Paola Navone’nin Akdeniz esintilerini taşıyan yemek takımları, çatak-bıçak setleri, tepsiler ve aksesuarlar, yemek yeme ritüelini bayrama özel bir ayrıcalığa dönüştürürken, sarı, turuncu ve yeşil renklerin hakim olduğu masa örtüleri ve peçeteler de masalara canlılık katarak sonbaharın ruhunu evlere taşıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT