Bir Türlü Isınmayan Ayaklar İçin Sıcacık Patikolar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bir Türlü Isınmayan Ayaklar İçin Sıcacık Patikolar

Tarihler: 04 Mart 2014 Salı ~ 04 Mayıs 2014 Pazar

Firma: Penelope

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 4, 2014 ~ May 4, 2014

PENELOPE, yepyeni ürünü “Patiko” ile soğuk günlerde ayağı bir türlü ısınmayanları kaz tüyünün eşsiz sıcaklığı ve hafifliği ile buluşturuyor. Kaz tüyünün vücut ısınızı dengeleyen benzersiz özelliği ile gün içinde yorulan ayaklarınız Patiko ile gerçek yumuşaklığı ve sıcaklığı hissedecek…

Maya Tekstil'in eşsiz markası Penelope, yeni ürünü kaz tüyü patikleri "Patiko" ile ayaklarınızı bugüne kadar hissetmediğiniz yumuşaklıkta sarıyor. Kaz tüyünün vücut ısısını dengeleyen özelliği ile ayaklarınızı sıcacık tutuyor.

Gün boyunca yıpranan ve bedenin yükünü taşıyan ayakları kaz tüyünün benzersiz yumuşaklığı ile rahatlatabilme fırsatı sunan “Patiko”, ayakkabının içinde hapsolan, darbelere maruz kalan ayaklarınıza hak ettiği yumuşaklığı ve sağlığı şık tasarımı ile sunuyor.

Beyaz renkte farklı modellerde tasarlanan Patiko, kırmızı kristal ve gri kristal taşlı modellerle piyasaya sunuldu. Gri kristal taşlı modelinde gri biyeler, kırmızı kristal taşlı modelinde ise kırmızı renkte biyeler kullanılarak tasarlandı. İç dolgusunda yüzde 70 gıdık, yüzde 30 oranında sırt tüyünün kullanıldığı kaz tüyü “Patiko” patikler, hava geçirgenliği sayesinde terlemeye sebep olmuyor. “Patiko” hem ayaklarınızın nefes almasını sağlıyor hem de hijyenik yapısı ile ayak sağlığınızı koruyor. Bakımı gayet kolay olan Patikolar, çamaşır makinesinde 30 derecede yıkanabilir olup, kurutma makinesinde de kurutulabiliyor. Alt tabanı ve dış yüzeyinde yüzde 100 pamuk kullanılarak üretilen “Patiko”, PENELOPE mağazalarından 99 TL’ye satışa çıkıyor.

Kaz tüyünde Avrupa normlarını belirleyen Avrupa Kaz Tüyü Topluluğu - EDFA'nın (European Down and Feather Association) Türkiye'deki tek temsilcisi Maya Tekstil’in sağlık standartlarına göre üretim yapan Akyazı tesisinde üretilen PENELOPE ürünleri kalite ve sağlık standartlarını gözeterek üretim yapıyor.

Maya Tekstil’in en büyük markası Penelope’nin ürünleri, mağazaları ve satış noktaları hakkında daha fazla bilgi için www.mayatekstil.com, www.pnlp.com internet adresini ziyaret edilebilir ya da (216) 561 20 02 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT