Bulova Accutron II Alpha

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bulova Accutron II Alpha

Tarihler: 14 Nisan 2015 Salı ~ 14 Haziran 2015 Pazar

Firma: Bulova

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 14, 2015 ~ Haz 14, 2015

Dünyanın ilk tam elektronik makinesine sahip saati: Bulova Accutron II Alpha

Kusursuz teknoloji ve mükemmelliğe önem verenler için tasarlanan Bulova, 138 yıllık tarihini yansıtan koleksiyonlarıyla saat tutkunlarına cezbediyor. 1960’ların orijinal Accutron Alpha koleksiyonundan esinlenilerek yeniden yorumlanan Bulova Accutron II Alpha koleksiyonu ise özgün kasa şekli ve dünyanın ilk tam elektronik makinesine sahip olması özelliği ile dikkat çekiyor. Unisex olarak tasarlanan saatler, seçkin zevk sahibi kadın ve erkeklere hitap ediyor.

Kadranın eşsiz tasarımı, makine plakasına tutturulmuş diapozon çatalı, akrep ve yelkovanın birbiriyle uyumu, Accutron II Alpha koleksiyonunu bilinen tüm saat tasarımlarından ayırıyor. Kadranda kullanılan vintage yeşil renk, kadran üzerinde konumlanan kollar, saat göstergeleri ve diapozonun daha çarpıcı görünmesini sağlıyor. Yenilikçi bir yaklaşımla tasarlanan tek parça kasa arkası ve kapanma mekanizması ile kasaya tam olarak gömülmüş bir şekilde kullanılan tepe noktası bu saatin farklılığını vurguluyor.

Bulova Accutron II Alpha koleksiyonu ve diğer modeller, tüm seçkin saat mağazalarında sizi bekliyor.

www.ersa.com.tr
www.ersasaat.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT