CASIO'dan Rengarenk Koleksiyon

Alışveriş Alışveriş Rehberi CASIO'dan Rengarenk Koleksiyon

Tarihler: 15 Temmuz 2014 Salı ~ 15 Eylül 2014 Pazartesi

Firma: Casio

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 15, 2014 ~ Eyl 15, 2014

Outdoor faaliyetleri ile uğraşanlar bilir, doğru kararın verilebilmesi için fazla vakit yoktur ve tam da bu esnada PRW-6000 muhteşem bir seçim. Saatin elektronik sistemi sayesinde her fonksiyona hızlıca erişim sağlanır. Hava basıncı koşulları, sıcaklık, yükseklik ve pusula fonsiyonları hızlı bir şekilde çalışır ve bilgi akışını anında ekrana taşır.

Isı, rakım ve barometrik basınç ölçümünün yanı sıra pusula, kronometre, geri kronometre, alarm gibi fonksiyonlarla donatılan PRW-600 modelleri güneş enerjisi ile çalışıyor. Bu seri dünya saati, tam otomatik takvim gibi zaman fonksiyonlarına ek olarak sessizlik, düşük derece dayanıklılığı ve pil seviyesi göstergeleri ile kullanıcısına kolaylık sağlamakta,100 Metre su geçirmezlik özelliği ile beraber tüm bu fonksiyonlar outdoor sporlarıyla ilgilenenlerin tüm ihtiyaçlarına cevap verir nitelikte.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT