Çay ve Çikolatanın Sürpriz Uyumunu Keşfedin!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Çay ve Çikolatanın Sürpriz Uyumunu Keşfedin!

Tarihler: 18 Kasım 2014 Salı ~ 18 Ocak 2015 Pazar

Firma: Chado ve Lindt

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 18, 2014 ~ Oca 18, 2015

Dünyanın farklı bölgelerinden getirilen gurme çay keyfinizi, eşsiz bir çikolata ile taçlandırmaya ne dersiniz? Gurme çay kültürüne ferahlatan tatlar katan Chado ve çikolatanın ustası Lindt, çay ve çikolatanın sürpriz uyumunu, lezzet tutkunlarının beğenisine sunuyor.

Siz hiç gurme çayınızı, leziz bir çikolatayla denediniz mi? Kulağa alışılmışın dışında gelen bu ikili, çay ve çikolata tutkunlarını ortak bir lezzet paydasında buluşturuyor. Dünyanın 15 farklı ülkesinden 50’nin üzerinde çay çeşidini tüketicilerinin beğenisine sunan Chado ile Lindt Çikolata Ustaları’nın mükemmeliyetçi yaklaşımları, çay ve çikolatanın eşsiz uyumunu gün yüzüne çıkarıyor.

Gurme damaklar bu ikiliyi çok sevecek…
Çay ve çikolata arasında uyum sağlamak için, aromalı çaylarla farklı tatlara sahip aromalı bir çikolata; hafif aromalı çaylarla ise yoğun kakao içeren sade bir çikolata tercih edebilirsiniz. Chado ve Lindt uzmanları, çay ve çikolata çeşitlerini eşleştirdi. Siz de yeni tatlarla, yepyeni bir lezzet deneyiminin keyfini çıkarabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT