Doğtaş'ta İkinci Ürün Yüzde 50 İndirimli!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Doğtaş'ta İkinci Ürün Yüzde 50 İndirimli!

Tarihler: 18 Şubat 2015 Çarşamba ~ 31 Mart 2015 Salı

Firma: Doğtaş

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 18, 2015 ~ Mar 31, 2015

Doğtaş’tan mobilya alacaklara müjde!

İlk takım yüzde 25, ikinci takım yüzde 50 indirimli!

Salonunuzda keyifli bir yenilik yaptınız ama yatak odanızı da değiştirmek istiyorsunuz… O halde size en yakın Doğtaş mağazasına uğrayın ve indirim fırsatını kaçırmayın!

İlk takımda yararlanabileceğiniz yüzde 25 indirim fırsatına ek olarak, ikinci takımdaki yüzde 50 indirim alışverişinizi daha kapsamlı hale getirmek için siz düşündürecek. Seçeceğiniz iki takımdan düşük fiyatlı olanın yüzde 50 indirimli olacağı kampanya 31 Mart’a kadar geçerli ve 9 taksit fırsatı ile…

Çocuğunuzun hayallerini ve umutlarını sığdıracağı yepyeni bir oda almayı düşünüyorsanız, yeni nesil odaları yüzde 25 indirimle sizi bekliyor; bu fırsatı kaçırmamanızı öneriyoruz.

Doğtaş’ın özenle üretilen konforlu yatakları ve bu yataklara ev sahipliği yapan bazalar da kampanya boyunca %20 indirimde olacak! Salonunuzu, yatak odanızı yenilerken konforlu ve rahat bir yatak seçip huzurlu sabahlara kocaman bir “Merhaba!” diyebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT