Doygun Tam Buğday Unu İle Leziz Tatlardan Mahrum Kalmayın!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Doygun Tam Buğday Unu İle Leziz Tatlardan Mahrum Kalmayın!

Tarihler: 21 Ağustos 2014 Perşembe ~ 21 Ekim 2014 Salı

Firma: Doygun

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 21, 2014 ~ Eki 21, 2014

Sağlıklı, hafif, lezzetli ve formunuza dost tarifler için Doygun Tam Buğday Unu

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte leziz tatları tüketirken kalorisini daha çok düşünür, kilomuzla daha fazla ilgilenir olduk. Sağlığına ve formuna dikkat eden aynı zamanda pasta, kek, çörek gibi lezzetlerden vazgeçmek istemeyenler için Doygun Tam Buğday Unu, gönül rahatlığı ile beslenmenin kapılarını aralıyor. Türkiye’deki katkısız ambalajlı tam buğday ekmeğinin ilk üreticisi olan Doygun Ekmek, iştah kontrolünü sağlayan en önemli besinlerden olan tam buğdayı sadece ekmeklerinde değil tam buğday unu ile de tüketicilerin beğenisine sunuyor. Doygun Tam Buğday Unu ile hem birbirinden leziz tarifler hazırlamak hem de beslenme kalitenizi artırmak mümkün.

Doygun Tam Buğday Unu ile masum tatlı alternatifleri hazırlayabilirsiniz. Yumurta, light süt, kakao ve zeytinyağını Doygun Tam Buğday Unu’na ekleyip şeker yerine tahin ve pekmez kullanarak formunuza ve sağlığınıza dost bir kek hazırlayabilirsiniz. Kekinizi light dondurma ve kırmızı meyvelerle süsleyerek sunumunuzu daha da şık hale getirebilirsiniz. Farklı lezzetlere açık olanlarsa pankek tarifinde Doygun Tam Buğday Unu, ıspanak ve tatlandırıcı kullanarak çocukların da ilgisini çekecek yeşil pankek hazırlayabilir.

Tatlılarda olduğu kadar tuzlularda da Doygun Tam Buğday Unu kullanarak daha sağlıklı ve lezzetli tariflere imza atmak mümkün. Örneğin Doygun Tam Buğday Unu ile hazırlayacağınız simit ve poğaçalarla 5 çayınızın keyfine keyif katabilirsiniz. Pizza hamurunuzda Doygun Tam Buğday Unu kullanarak evde pizza keyfini sevdikleriniz için sağlıklı ve doyurucu bir öğün haline getirebilirsiniz.

Sağlık dostu, fazla kilo düşmanı Doygun Tam Buğday Unu

Buğdayın tamamından elde edilen sağlık deposu Doygun Tam Buğday Unu, B ve E vitaminleri, protein, karbonhidrat, mineraller, Omega 3 ve Omega 6 gibi doymamış yağlar, antioksidanlar ve fitokimyasallar yönünden oldukça zengin bir kaynak. Doygunluk süresini uzattığı için uzun süre tok kalınmasını sağlayan Doygun Tam Buğday Unu, sindirim sistemini hızlandırıyor, bağışıklık sistemini güçlendiriyor.

Doygun Tam Buğday Unu içeriğindeki yoğun kepek oranı ile kan şekerinin yükselmesini yavaşlatarak şeker hastalığına yakalanma riskini azaltıyor. İştah kontrolünü ve obeziteyi önlemede yardımcı olan Doygun Tam Buğday Unu, içerisinde yer alan rüşeym ile çok zararlı olduğu bilinen serbest radikalleri yok ediyor. Bu yüzden sağlığımızı korumamızda ve hastalıklarla mücadele etmemizde etkili rol oynuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT