Eğlenceli, Anlamlı, Kişiye Özel, Yepyeni Bir Takı Deneyimi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Eğlenceli, Anlamlı, Kişiye Özel, Yepyeni Bir Takı Deneyimi

Tarihler: 13 Ekim 2014 Pazartesi ~ 13 Aralık 2014 Cumartesi

Firma: Luzdemia

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 13, 2014 ~ Ara 13, 2014

Dünyada hızla yükselen yeni bir takı trendi olan “floating locket”, Luzdemia’nın Luzyo markası ile Türkiye’ye taşındı. Kendi ışığını ve dünyasını takısına yansıtmak, Luzyo’sunu yaratarak kendi hikayesini paylaşmak isteyenler Luzdemia’nın eğlenceli dünyasında buluşuyor. İlk adımda LuzyoLocket belirleniyor, hikayeyi anlatan semboller seçiliyor, plakalar, zincirler ve kolye uçlarıyla yolculuk tamamlanıyor. Kadınlara kendi ışıklarını yansıtmaları için anlamlı ve stil sahibi ürünler sunan Luzdemia’nın Luzyo’su, içindeki yaratıcı gücü hayata geçirmek, stilini takısına yansıtmak, kolyesinde kendi hikayesini görmek isteyen kadınları bekliyor.

Takı dünyasında son dönemin en popüler yıldızlarından olan “floating locket”lar (Cam bir madalyonun içine, kişinin kendi hikayesini anlatan çeşitli sembolleri yerleştirerek oluşturduğu, kişiselleştirilmiş özel takısı), Luzdemia’nın Luzyo markası ile artık Türkiye’deki kadınların da beğenisine sunuluyor. Her yaş ve tarzdan kadına, kendi ışıklarını yansıtmaları için anlamlı ve stil sahibi ürünler sunan Luzdemia’nın Luzyo’su, yepyeni bir takı deneyimi oluşturuyor. Kadınların kendi hikayelerini kolyelerine yansıtmalarına imkan sağlayan Luzyo, kişiselleştirilebilir, anlamlı ve eğlenceli bir takı dünyasının kapılarını ardına kadar açıyor.

Luzyo dünyasında kendi hikayesini yaratmak isteyen kadınlar, kolay, zevkli ve çok eğlenceli bir yolculuğa adım atıyorlar. İlk olarak, kendi dünyalarını sembolize eden, diledikleri boy, renk ve tarzdaki LuzyoLocket’larını seçiyor, ardından işin en eğlenceli kısmına geçiyorlar. Birbirinden renkli, anlamlı ve sevimli sembollerden, kendi dünyalarını anlatan, onlara mutluluk veren alternatifleri belirliyor, hikayelerinin temellerini atıyorlar. Sonrasında, anlamlı kelimelerin yazılı olduğu plakalardan, diledikleri uzunluk ve stildeki zincirlerden kendilerine uygun olanları seçtikten sonra Luzyo’larını şık kolye uçlarıyla da süslüyorlar. Böylelikle, boyunlarını süsleyecek hikayelerini, kendi, özel Luzyo kolyelerini hayata geçirmiş oluyorlar.

Çelik, bronz ve doğal taşlar gibi modern malzemelerden üretilen Luzdemia koleksiyonunun her bir parçası kendi hikayesini taşıyor. Luzdemia, siteden alışveriş yaparken de, takıları takarken de, hediye ederken de, yaşattığı deneyimin her aşamasında eğlendiriyor, iyi hissetmeyi sağlıyor. Luzdemia, yüksek kalitede ürünleri ve üstün müşteri hizmetleri standartlarıyla, alışverişin her anında takı tutkunlarının yanında oluyor. Hafta içi günleri saat 16:00’ya kadar verilen siparişler 24 saat içinde kapıya kadar teslim ediliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT