Eker Ürünleri Şirinlendi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Eker Ürünleri Şirinlendi

Tarihler: 30 Eylül 2015 Çarşamba ~ 30 Kasım 2015 Pazartesi

Firma: Eker

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 30, 2015 ~ Kas 30, 2015

Eker’den çocuklara özel ambalaj. En sevilen karakterlerden Şirinler artık Eker ambalajlarında. Çikolatalı süt, sütlü tatlılar ve bir Eker klasiği ayranlar Şirinler karakterleriyle süslü yeni ambalajları ile raflarda yerini aldı.

Çocuklara süt ve süt ürünleri tüketme alışkanlığı kazandırmayı amaçlayan ürünler, tüm Şirinler hayranlarının da gözdesi olacak…

Süt ve sütlü ürünler konusunda tüketicilerini 38 yıldır kalite ve tazelikle buluşturan Eker, yeni ürünler ve yeni ambalajlar ile çocukların gönlünü feth etmeye devam ediyor.

Çocuklara keyifle süt ve süt ürünlerini tüketme alışkanlığı kazandırmak hedefi ile hayata geçirilen Şirinler karakterli ambalajları ile “Eker ayran”, “çikolatalı süt” ile “Fındıklı Krem Şokola” ve “Sütlü Çikolatalı Puding”, içeriği ve lezzeti ile fark yaratıyor.

• Artık çocukların Eker ayrana bayılması için bir nedenleri daha oldu. Lezzeti ile efsaneleşen 200 ml ve 900 ml şişelerdeki Eker ayranın ambalajını Şirinlerin en tatlı karakterleri süslüyor.
• Eker çikolatalı süt, gerçek çikolata lezzetini doğal süt ile buluşturarak çocuklar için süt içmeyi daha keyifli hale getiriyor. Üstelik 6’lı paketler özel Şirinler karakterlerinden oluşan çıkartma hediyeli.
• Eker’in nefis taze sütüyle üretilen Fındıklı Krem Şokola ve Sütlü Çikolatalı Puding ise doğal lezzeti ve yeni ambalajıyla çocukların sevgilisi olmak için raflarda yerini aldı.

Tamamen doğal ve katkısız
Kendisinin de iki çocuk annesi olduğunu belirten Eker Süt Ürünleri Genel Müdür Yardımcısı Nevra Eker, çocukların kalite ve güven ile tamamen doğal ve katkısız ürünlere ulaşması için bu pazarda yer aldıklarını söyledi.

Neden Şirinler?
1958 yılında Pierre Culliford (Peyo) tarafından yaratılan ve 1980’de Hanna Barbara tarafından çizgi film haline getirilen Şirinler karakterlerinin 700’den fazla marka ile işbirliği içinde olduğunu belirten Nevra Eker, Şirinler’in tüm yaş gruplarına hitap etmesi, karakter olarak benzersiz olmaları, hem kızlara hem erkeklere hitap etmesi, her ülkenin değerlerine uygun ve kaliteli içeriğe sahip olması nedeni ile tüm dünyada bu kadar sevildiğinin, popüler ve evrensel olduğunun altını çizerek, bu nedenlerle işbirliğine gittiklerini ifade etti.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT