En Güzel Anlarınızı Youtube’dan Canlı Paylaşın

Alışveriş Alışveriş Rehberi En Güzel Anlarınızı Youtube’dan Canlı Paylaşın

Tarihler: 11 Temmuz 2014 Cuma ~ 11 Eylül 2014 Perşembe

Firma: SONY

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 11, 2014 ~ Eyl 11, 2014

Sony Mobile’ın en yeni efsanesi Sony Xperia Z2, Youtube üzerinden canlı yayın yapabilme özelliği ile fark yaratıyor! İlk kez bir akıllı telefon ile Youtube’dan canlı yayın yaparak, yazın en keyifli etkinliklerini sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Üstelik Sony Xperia Z2’nin 4K video çekim özelliği ile en güzel anlarınız en kaliteli haliyle Youtube’ta…

Bu yaz katıldığınız en keyifli etkinlikleri ve en güzel anlarınızı canlı yayın ile tüm sevdiklerinizle paylaşmak ister misiniz?

Sony Xperia Z2, YouTube üzerinden 15 dakika canlı yayın yapma özelliği ile katıldığınız etkinlikleri sevdiklerinizle canlı olarak paylaşma imkanı sunuyor. Sony Xperia Z2’nin BIONZ görüntü işlemcisi, ödüllü “G Lens”i,20.7 MP’lik kamerası ve sahip olduğu 4K video çekim özelliği ile en renkli festivalleri ve etkinlikleri sevdiklerinize YouTube üzerinden canlı olarak izletebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT