En İyi Selfie’ler için Sony Xperia C3 Türkiye’de!

Alışveriş Alışveriş Rehberi En İyi Selfie’ler için Sony Xperia C3 Türkiye’de!

Tarihler: 24 Eylül 2014 Çarşamba ~ 24 Kasım 2014 Pazartesi

Firma: Sony

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 24, 2014 ~ Kas 24, 2014

5MP geniş açılı ön kamerası, LED flaş özelliği ve şık tasarımıyla dikkat çeken Sony Xperia C3, 1.199 TL ile Türkiye’de satışa sunuldu. En iyi selfie’ler için özel olarak tasarlanan Xperia C3 beyaz, siyah ve mint yeşili renk seçeneklerine sahip!
Sony’nin ileri dijital görüntüleme teknolojisi ve yüksek performansına sahip “selfie” telefonu Sony Xperia C3, Exmor RS 5MP’lik geniş açılı ön kamerasıyla her türlü ışıkta LED flaş kullanarak en güzel “selfie”leri çekmenize olanak sağlıyor. Sony Xperia C3 aynı zamanda ultra hızlı 4 çekirdekli işlemcisi sayesinde sevdiklerinizle “selfie”lerinizi kolayca paylaşmanıza da imkan veriyor. Sony Xperia C3’te bulunan akıllı sosyal kamera uygulamaları kullanıcılara sınırsız eğlence, süper ince ve hafif tasarımı ise kullanım kolaylığı sunuyor.

Yüksek çözünürlüklü ön kamera ile en iyi “selfie”ler
Sony Xperia C3 ile gece ya da gündüz her ışık koşulunda keyifli çekimler yapabilir, Smile Shutter özelliği ile en güzel gülümsemeyi anında yakalayarak arkadaşlarınızla en güzel “selfie”lerinizi paylaşabilirsiniz. Sony Xperia C3’ün 8 MP’lik ana kamerası da mükemmel bir deneyim yaşatıyor. Ana kamera, Sony Cyber-shot kamera uzmanlığını Steady Shot özelliği ile birleştirerek haraketli anlarda bile sabit ve pürüzsüz görüntülere ulaşmanızı sağlıyor.

Ultra hızı ve uzun ömürlü bataryası ile kesintisiz eğlence
Snapdragon dört çekirdekli 1.2 Ghz işlemciye sahip 4G LTE Sony Xperia C3, internette gezinirken, video izlerken veya oyun oynarken hızıyla sınıfında fark yaratıyor. 1GB RAM ve 8GB belleğe sahip Sony Xperia C3, Sony’nin akıllı telefonlarının pil ömrünü 4 katına kadar artıran Batarya STAMINA Modu ile de dikkat çekiyor.

En yeni akıllı sosyal kamera uygulamalarıyla benzersiz deneyim
Sony Xperia C3, Sony’nin lider fotoğraf uzmanlığını ve teknolojisini benzersiz akıllı sosyal kamera uygulamalarıyla birleştirerek tüketicilere eşsiz bir “selfie” deneyimi ve eğlencesi sunuyor.

Superior Auto Mod
ile fotoğrafları otomatik olarak ortamdaki ışığa göre ayarlayıp HDR ve LED ışık fonksiyonlarının otomatik sahne tanıma özelliği ile her ışıkta en profesyonel “selfie”leri çekebilirsiniz.

Portrait Retouch V.2
ile Deco çerçeve seçenekleri ve bakış ayarlayıcısı sayesinde en iyi göründüğünüz anı fotoğraflayabilirsiniz. Portrait Retouch erkekler için doğal görünüm ve 2 kişiye kadar portre düzenlemeleri yapabilir bu özellikleri fotoğrafı çekmeden önce ekranınızda görebilirsiniz.

AR Effect uygulaması
ile fotoğraf ve video çekimlerinize telefonun içinde yer alan animasyonları ekleyebilir, fotoğraflarınızı en eğlenceli şekli ile paylaşabilirsiniz.

Timeshift Burst uygulaması
ile iki saniyede 31 kare fotoğraf çekerek en mükemmel anı yakalayabilirsiniz.

Picture Effect uygulaması
ile fotoğraflarınıza eğlenceli efektler ekleyerek en iyi fotoğrafları yaratabilirsiniz. Picture Effect ile fotoğraflarınızın zengin renk seçenekleri ile renklerini değiştirebilir, fotoğraflarınıza görüntü izleri ya da ayna efektleri ekleyebilirsiniz.

Movie Creator uygulaması
ile videolarınızı dilediğiniz gibi düzenleyebilir, kendi kendinizin yönetmeni olabilirsiniz.

Social Live uygulaması
ile, hayatınızın en değerli anlarını, canlı olarak Facebook üzerinden yayınlayabilir, yayın sırasında videoya gelen yorumları görebilir ve cevaplayabilirsiniz.

Sweep Panaroma uygulaması
ile kameranızı hareket ettirerek panaromik fotoğraflar çekebilirsiniz.

Vine uygulaması
ile Vine videoları çekebilir ve 6 saniyelik videolarınızı arkadaşlarınızla sosyal medya üzerinden paylaşabilirsiniz.

Hafif ve ince tasarım
Sony Xperia C3, süper hafif ve ince tasarım, 5,5 inçlik HD IPS ekran, yüksek performans ve kullanım kolaylığı dikkat çekiyor. Sony Xperia C3, tek elle kullanılabilecek klavye ve büyük yazı tipi seçeneği ile hayatınıza esneklik ve kolaylık kazandırıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT