Erkekler de Her Bedende Rahat

Alışveriş Alışveriş Rehberi Erkekler de Her Bedende Rahat

Tarihler: 11 Temmuz 2014 Cuma ~ 11 Eylül 2014 Perşembe

Firma: Defacto

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 11, 2014 ~ Eyl 11, 2014

Akdeniz rahatlığını koleksiyonlarında tasarımlarına yansıtan DeFacto, Türkiye’nin ilk büyük beden erkek koleksiyonunu müşterilerin beğenisine sundu. Casual Plus adı verilen yeni koleksiyonda büyük bedene uygun, DeChino pantolonlar, farklı desenlerde gömlekler, polo yaka tişörtler ve deniz şortları bulunuyor.

Herkes için rahatlık vizyonu ile çalışmalarını sürdüren DeFacto, büyük beden kullanıcısı erkekler için Casual Plus Koleksiyonu’nu tasarladı. Hem rahat hem şık görünmek isteyen beyler için tasarlanan koleksiyon DeFacto’nun Brezilya Tasarım Ofisi’nde hazırlandı.

Yaz sezonunun vazgeçilmezi keten gömleklerin ve polo yaka tişörtlerin öne çıktığı Casual Plus Koleksiyonu’nda stil sahibi erkekler için rengarenk DeChino’lar da yerini alıyor. Türkiye’de ilk kez satışa sunulan büyük beden erkek ürünlerinden oluşan Casual Plus, rahatlığından ödün vermeyen beylere uygun baskılı, bisiklet yakalı tişörtleri ve deniz şortlarını da içinde barındırıyor.

Modayı yakından takip eden erkekler için haftanın her günü, günün her saati tasarım ürünler sunan DeFacto Casual Plus Koleksiyonu DeFacto mağazalarında ve www.defacto.com.tr online mağazasında sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT