Eskisini Getirene En Yeni Akıllı Telefonlar 1440 TL’ye Varan İndirimlerle

Alışveriş Alışveriş Rehberi Eskisini Getirene En Yeni Akıllı Telefonlar 1440 TL’ye Varan İndirimlerle

Tarihler: 15 Nisan 2015 Çarşamba ~ 15 Haziran 2015 Pazartesi

Firma: Vodafone

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 15, 2015 ~ Haz 15, 2015

Dünya çapında en son teknolojileri aboneleri için ulaşılabilir kılmayı hedefleyen Vodafone Türkiye, merakla beklenen Samsung Galaxy S6, S6 Edge, HTC One M9 ve LG G Flex 2’yi Akıllı Telefon Değişim Kampanyası portföyüne ekleyerek Çok Satanlar Masası’nda satışa sunuyor. Eski akıllı telefonlarını Vodafone Cep Merkezlerine getirenler, son teknoloji akıllı telefonlara 1440 TL’ye varan indirim ve 24 ay taksit seçeneği ile sahip olabiliyor.

Türkiye'nin dijital dönüşümüne liderlik etme hedefiyle faaliyet gösteren Vodafone Türkiye, dünya çapında en son akıllı mobil cihaz teknolojisini herkes için ulaşılabilir kılmaya devam ediyor. Mart ayında Sony Z3 modelinin eklenmesiyle zenginleşen Akıllı Telefon Değişim Kampanyası portföyüne, herkesin merakla beklediği ve Nisan ayında Vodafone Çok Satanlar Masası’nda satışı başlayacak olan Samsung Galaxy S6, HTC One M9 ve LG G Flex 2 de ekleniyor.

Kampanya kapsamındaki eski akıllı telefonlarını Vodafone Cep Merkezleri’ne getirenler, Samsung Galaxy S6, S6 Edge, HTC One M9, LG G Flex 2, Sony Experia Z3 veya iPhone 6’ya 1440 TL’ye varan indirimlerle ve 24 ay taksit seçeneği ile sahip olabiliyor. 10 Nisan’dan itibaren Türkiye’deki tüm Vodafone Cep Merkezlerinde geçerli olacak kampanya, Vodafone’luların yanısıra numarasını Vodafone'a taşıyacak aboneleri da kapsıyor.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, şunları söyledi:

"Türkiye’de dijital dönüşümün lideri olma vizyonumuz ve teknolojide global uzmanlığımızla, akıllı cihazlara erişimi kolaylaştıracak uygulamalar ve kampanyalar geliştiriyoruz 'Vodafone Çok Satanlar Masası' ile tüketicilere tüm Vodafone Cep Merkezleri'nde en çok ilgi gören, en son teknoloji akıllı cihazlarını canlı deneyimleme olanağı sunmakla beraber tüm sorularına Vodafone uzmanları tarafından yanıt bulabilme imkânı veriyoruz. Yeni akıllı telefon değişim programımızla da eski telefonlarını yenisiyle değiştirmek isteyen abonelerimize çok avantajlı bir fırsat sunuyoruz. Abonelerimiz yılın en çok beklenen cihazlarından Samsung Galaxy S6, S6 Edge, HTC One M9, LG G Flex 2’ye ve nicelerine 1440 TL'ye varan indirimlerle anında ulaşıyor. Bu vesileyle herkesi en yeni akıllı telefonlarla buluşmak üzere Vodafone Cep Merkezleri'ne davet ediyoruz."

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT