Evinize Üstün Konfor Ve Tasarım Getiren Yenilikçi Bir Klima: Lg Artcool Stylist

Alışveriş Alışveriş Rehberi Evinize Üstün Konfor Ve Tasarım Getiren Yenilikçi Bir Klima: Lg Artcool Stylist

Tarihler: 25 Temmuz 2014 Cuma ~ 25 Eylül 2014 Perşembe

Firma: Lg

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 25, 2014 ~ Eyl 25, 2014

Stil ve kullanıcı konforunu yeni bir boyuta taşıyan ARTCOOL Stylist Inverter V klimalar, LG'nin 3 yönlü yumuşak hava akışı, incelikli LED aydınlatma ve yenilikçi akıllı uzaktan kumanda özelliklerini sunuyor.

LG Electronics’in insan merkezli tasarım felsefesini taşıyan, çarpıcı yeni modeli ARTCOOL Stylist Inverter V klimalar, zarif estetik özelliklerini etkili soğutma kapasiteleriyle birleştiriyor. Klima tasarımını farklı bir seviyeye taşıyan IF Product Design Award 2014 ödüllü ARTCOOL Stylist, kullanım özelliklerinin yanı sıra şıklığıyla da göze çarpıyor.

LG'nin uzman tasarım ekibinin geliştirdiği daire ve kare biçimleri sayesinde ARTCOOL Stylist, bulunduğu mekana sükunet ve uyum katıyor. Minimalist stiliyle ürün; evler, ofisler, restoranlar ve tüm mekanlar için mükemmel bir seçim oluyor.

Şık tasarım ve insan merkezli klima teknolojilerinden doğan yenilikçilik Gelişmiş özellikleri, insan merkezli teknolojileri ve incelikli estetiği bir araya getiren ARTCOOL Stylist Inverter V klima; kullanıcı, mekan ve doğa arasında duygusal bir bağ kurmayı sağlıyor.

ARTCOOL Stylist kullanıcıların ruh hallerini olumlu şekilde etkileyebilen benzersiz bir aydınlatma özelliğine sahip bulunuyor. Sabahları yükselen güneşin titreşen ışınlarını yansıtan yumuşak, sıcak bir parlaklık yayıyor. Bu yatıştırıcı aydınlatma efekti zihni sakinleştiriyor ve kullanıcının yeni güne adapte olmasına yardımcı oluyor. Toplam sekiz farklı renk ayarı, klimanın aydınlatmasının günün farklı saatleri için özelleştirilmesini ve farklı ruh halleri elde edilmesini sağlıyor.

Basitliği ve uyumu öne çıkaran LG tasarımcılarının çıkış kanatlarını ön panelin arkasına yerleştirmesi, iç ünitenin sadece 121mm kalınlığa inmesini sağlıyor. Tasarım ekibi aydınlatma efektlerini de güçlendirmek amacıyla ARTCOOL Stylist’in beyaz renkte olmasını tercih ediyor.

LG’nin oluşturduğu ‘Elinde ve Üzerinde’ konsepti – (kullanıcının elinde ve masanın üzerinde) – ergonomik uzaktan kumandanın kullanıcının avucuna rahatça sığarken, kullanılmadığı zaman da bulunduğu yerde estetik görünmesini sağlıyor. Kumandanın yuvarlak biçimi iç ünitenin ön paneli üzerindeki dairesel motifi yansıtıyor. Kolay kavranan dokunmatik arayüzü bir akıllı telefonun arayüzüne benziyor ve kolay ve doğal bir şekilde kullanılan çeşitli etkileşim modlarını destekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT