Evler de Cepler De Fakir İle Bayram Edecek!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Evler de Cepler De Fakir İle Bayram Edecek!

Tarihler: 15 Temmuz 2014 Salı ~ 15 Eylül 2014 Pazartesi

Firma: Fakir

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 15, 2014 ~ Eyl 15, 2014

Fakir’in süpürge, halı yıkama makinesi ve buharlı temizleyicilerinden oluşan ürünleri, bayrama özel yüzde 20’ye varan indirimlerle sunuluyor…

Bayram hazırlıklarına başlama vakti… Çocuklar için yeni giysiler, bayramlıklar alınır, misafirlere ikram edilecek şeker ve tatlılar hazırlanır, ev baştan sona yeniden temizlenir. Bayramı özel kılan eski geleneklerden biri olan bayram temizliği, evlerimizin yenilenmesi ve tazelenmesini sağlarken, konuklara gösterilen özeni de yansıtır. 81 yıldan bu yana hayatı kolaylaştıran yenilikçi çözümler sunan Fakir de özel 50 ürünü ile bayram temizliğine hazır.

Fakir’in geniş ürün yelpazesinde bayram temizliğini keyfe dönüştürecek pek çok ürün bulunuyor. Ramazan Bayramı’na özel yüzde 20’ye varan indirimlerle sunulan ürünler arasında ıslak ve kuru vakumlu süpürgeler, süpürgede yeni trendlerden biri olan elektrikli dik süpürgeler, ülkemizde Fakir markası ile özdeşleşmiş halı yıkama makineleri ile buharlı temizleyiciler yer alıyor. Yeni nesil, hijyenik temizlik sunan buharlı temizleyicilerde birçok alternatifi bir arada bulmak mümkün. Bayrama özel indirimli Fakir ürünleri 165 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

Bayram ile birlikte evlerimiz de yenilensin, tertemiz ve göz alıcı olsun diyenler en yakın Fakir bayine ya da yenilenen konsepti ile sayısı hızla artan Fakir Shop’lara uğrayabilir, ürünlerle ilgili detaylı bilgi almak için www.fakir.com.tr adresini ziyaret edebilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT