Favori İle İş Yaşamı Daha Renkli

Alışveriş Alışveriş Rehberi Favori İle İş Yaşamı Daha Renkli

Tarihler: 23 Nisan 2014 Çarşamba ~ 23 Temmuz 2014 Çarşamba

Firma: Favori

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 23, 2014 ~ Tem 23, 2014

Takı sektörünün lider markası Favori, iş kadınları için tasarlanan modeleri ile iş hayatını daha renkli ve eşsiz kılıyor.

Takılar ilk çağlardan günümüze kadar kadın güzelliğinin tamamlayıcısı. Bazen bir çift küpe, bazen gözleri kamaştıran bir kolye, bazen narin bir bilezik, bazen de zarif bir yüzük olarak hayranlığın odak noktası olan takılar, günümüzde iş yaşamındaki kadınların da önemli bir parçası.

Takıların iş yaşamının vazgeçilmez bir parçası olduğunu düşünen Favori Kuyumculuk, iş kadınlarına özel tasarımlarını takı severlerle buluşturuyor. Birbirinden zarif modelleri ile iş dünyasındaki kadınların favorisi olan Favori, zengin model seçenekleri ile de fark yaratıyor.

Siz de takının iş hayatınızın vazgeçilmezlerinden olduğunu inanıyorsanız ve güzelliğinizi farklı bir takıyla taçlandırmak istiyorsanız, Favori mağazasını ya da www.favori.com.tr internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT