Forever New’den Prenses Şıklığı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Forever New’den Prenses Şıklığı

Tarihler: 23 Temmuz 2014 Çarşamba ~ 23 Eylül 2014 Salı

Firma: Forever New

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 23, 2014 ~ Eyl 23, 2014

Dünyanın farklı şehirlerinden ilham alarak hazırladığı koleksiyonlarıyla modaya yön veren Avustralyalı giyim markası Forever New’in göz alıcı yeni koleksiyonu Park Avenue Princess, şehirli kadına kendisini prenses gibi hissettiriyor. Gece ve gündüz, günün her anına uyum sağlayan elbiseler size tüm gün şık ve rahat bir stil sunuyor.

Uçuşan elbiseler ve çiçek desenler

Şehirli kadının zarafetini yansıtan koleksiyonun ana hatlarını çiçek baskılar ve uçuşan elbiseler oluşturuyor. Şık elbiseler, tulumlar ile aplike detaylar, danteller, çiçekler ve brokar baskılar, yeni sezon için güncellenmiş modern siluetler, gece ve gündüz kadınsı görünmenizi sağlayacak.

Pastel renklerle gecenin yıldızı olacaksınız

Adını New York’un alışveriş mağazalarıyla ünlü Park Avenue bulvarından alan Forever New’in yeni koleksiyonunda, özel davetlerin yıldızı olmak isteyen kadınlar da unutulmadı. Pastel renklerde tasarlanan elbiselerle katıldığınız davetlerde çevrenizdekileri şıklığınızla büyüleyeceksiniz.

Askılı çantalarla şıklığınızı tamamlayın

Prensesleri kıskandıracak elbisenizin en dikkat çekici unsuru ise yüksek topuklu ya da bilekten bağlamalı ayakkabılar olacak. Uygun renklerle kombinleyebileceğiniz clutchlar ve büyük ebatlı koldan askılı çantalardan biriyle şıklığınızı tamamlayacaksınız. Seçeceğiniz toz pastel veya monokromatik tonlu aksesuarlar ise gün boyu size elegan bir esinti vererek kadınsı hissettirecek.

Park Avenue Princess koleksiyonunu tüm Forever New mağazalarında ve www.forevernew.com.tr online alışveriş sitesinde bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT