Gabor Babet Ve Topuklu Ayakkabilarla Bayramda Ayaklariniz Yorulmasin

Alışveriş Alışveriş Rehberi Gabor Babet Ve Topuklu Ayakkabilarla Bayramda Ayaklariniz Yorulmasin

Tarihler: 01 Ekim 2014 Çarşamba ~ 01 Aralık 2014 Pazartesi

Firma: Gabor

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 1, 2014 ~ Ara 1, 2014

Tüm dünyada tercih edilen ve rahat ayakkabılarıyla tanınan Alman ayakkabı markası Gabor, bayramda konforlu adımlar sunuyor. Gabor’un sonbahar-kış koleksiyonunda yer alan modeller; şıklığı tamamlarken, ayak sağlığından ödün vermeyen kadınların ihtiyaçlarını karşılıyor.

Ayakkabı tutkunu kadınlar bu sezon şıklığın yanı sıra; Gabor’un yeni koleksiyonunda yer alan farklı kalıp ve model seçenekleriyle de ayak sağlığını koruyorlar.

Gabor, esnek tabanlı babetleriyle keyifli bir kullanım sunuyor

Özel olarak yumuşak derilerden ve esnek tabanlardan üretilen Gabor ayakkabılar, acı veren ayakkabı deneyimlerine son veriyor. Gabor babetler; esnek tabanları, yumuşak derileri, hafifliği, ayak sağlığını koruyan destekli iç tabanlıkları ile babet şıklığını çok rahat hale getiriyor. Babetlerin ayağı vurması, topuk ağrısı yapması, ayak problemlerine yol açması gibi şikayetlere de son veren Gabor, zarif ve renkli modelleriyle kullanıcılarını bekliyor.

Gabor ile topuklu ayakkabıda bile maksimum rahatlık ve konfor

Gabor’un yüksek topuklu ayakkabıları yürürken her adımda konforlu hissetmenizi sağlıyor. Spor ayakkabı rahatlığında, uzun süre ayakta durabileceğiniz, yürüyebileceğiniz topuklu ayakkabılar Gabor’un yeni SOFT MOVE teknolojisi ile artık mümkün.

Ayak sağlığını tehdit eden, şıklık için rahatlığı geri plana iten topuklu ayakkabılara artık mahkûm değilsiniz. Her adımda yumuşaklığı hissedeceksiniz. İç tabanlığa uygulanan ekstra yastıklama sistemi sayesinde ayağın her hareketi destekleniyor. Ayrıca bu yastıklama sistemi vücut ağırlığının ayağa en çok iletildiği noktaları da destekleyerek rahatlama sağlıyor. Topuklu ayakkabılar spor ayakkabılar ile yürüyormuşçasına yumuşak ve konforlu hale geliyor.

Yumuşak derileri, bele olan baskıyı azaltan özel topukları, rahatlık sağlayan iç tabanlıkları ve farklı tarak genişlikleri ile Gabor topuklu ayakkabıları günlük olarak kullanabilirsiniz. Gabor’un ayrıcalıkları arasında, buçuklu numara alternatifleri de bulunuyor. Gabor’un topuklu ayakkabılarıyla ayak sağlığınızı koruyarak şık görünebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT