Gold Renkli Tkees Terliklerle Sokakta Işıldayın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Gold Renkli Tkees Terliklerle Sokakta Işıldayın

Tarihler: 23 Haziran 2014 Pazartesi ~ 23 Ağustos 2014 Cumartesi

Firma: Tkees

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 23, 2014 ~ Ağu 23, 2014

“Ayağınız için Kozmetik” ( Cosmetics for your feet ) sloganı ile yola çıkan Tkees, Türk kadınlarının ayaklarındaki şıklığı tamamlamaya geliyor. Angelina Jolie, Beyonce, Cameron Diaz, Blake Lively, Cindy Crawford, Kim Kardashian gibi dünya starlarının tercihi olan Tkees terlikler, ışıltılı renk seçenekleri ve sedefli dokusuyla güneşin parlaklığını stilinize yansıtmanıza imkan veriyor.

Yazın trend rengi goldu kullanan ve deri bant detayıyla kadınların ilgisini çeken Tkees terlikler, rahat formlarıyla ayak konforunuzdan taviz vermeden yaz modasını ayaklarınızda taşımanızı sağlayacak.

Dünya yıldızlarının tercihi Tkees terlikler Türkiye’de seçkin satış noktalarında

Ayaklarda yaz modasını, soft renklerin uyumlu birlikteliğiyle dikkat çeken Tkees terlikler ile keşfedebilirsiniz. Tkees terliklere; Boyner, Beymen, Bilstore, Divarese, Kipling, Ranello, Vepa62, Chicks, Mare, Sur Sandalet, Shopi go, Zizigo.com, Enmoda.com, Morhipo.com, Takatuka.com, Shoe Box, Viola, Ziya, Kvnc, Legend Shoes mağazalarından ulaşabilirsiniz.

http://tkees.com/

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT