Gündelik Hayatın Vazgeçilmezi: Favori Hollow Bileklikleri

Alışveriş Alışveriş Rehberi Gündelik Hayatın Vazgeçilmezi: Favori Hollow Bileklikleri

Tarihler: 11 Ağustos 2014 Pazartesi ~ 11 Ekim 2014 Cumartesi

Firma: Favori

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 11, 2014 ~ Eki 11, 2014

Tasarımlarıyla takı sektörüne yön veren Favori, farklı üretim tekniği ve modern çizgisi ile gündelik yaşamın vazgeçilmezi olacak bileklik, küpe ve kolyeden oluşan Hollow serisini hanımların beğenisine sunuyor.

Avrupa’nın en büyük ve modern kuyumculuk tesislerinde yılda 6.000’den fazla özgün modele imzasını atan Favori, bileklik, küpe ve kolyeden oluşan, hafif ve modern çizgisi ile dikkatleri üzerine çeken Hollow ürün grubu, hanımların yeni gözdesi olacak.

Farklı üretim tekniği ile üretilen ve değişik aksesuarlarla şık bir görünüme kavuşan takılar, Favori tasarımcılarının dokunuşları ile bütünleşince ortaya mükemmel bir sonuç çıkıyor. Dünya modasını yansıtan birbirinden şık modeller ile bayanların gündelik hayatında rahatlıkla kullanmayı tercih edeceği Hollow ürün gruplarında, rose, beyaz ve yeşil altından oluşan üç farklı renk seçeneği bulunuyor.

Sektöründe pek çok yeniliğin öncüsü olan Favori, ürünlerine ömür boyu ayar, TSE ve kalite garantisi veriyor. Favori’nin Türkiye çapındaki 100 mağazasında tüketicilerin beğenisine sunulan ürünlerini incelemek için en yakın Favori mağazasını ya da www.favori.com.tr internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Ürün fiyatları:
Favori Hollow Bileklik : 1.096TL
Favori Hollow Bileklik 2 : 1.685TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT