Hattrick Premium İle Film Eşliğinde Koşu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Hattrick Premium İle Film Eşliğinde Koşu

Tarihler: 02 Nisan 2015 Perşembe ~ 02 Haziran 2015 Salı

Firma: Hattrick

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 2, 2015 ~ Haz 2, 2015

Ev tipi spor aletleri tasarlayan Hattrick, Premium Motorlu Koşu Bandı ile bir yandan film seyredip ya da müzik dinleyip bir yandan da ter atmayı sağlıyor.

Yoğun iş hayatı, zamansızlık gibi nedenlerle spora vakit ayıramayanlar, hiç değilse koşarak ter atayım diyenler, Hattrick Premium Motorlu Koşu Bandı sayesinde boş vakitlerini en sağlıklı şekilde değerlendirebiliyor. Fonksiyonel tasarımlarıyla dikkat çeken ürünler geliştiren Hattrick, “Ev Tipi Kondisyon Aletleri”nde sağlığa uygunluğu temel alıyor.

Pratik egzersiz aletleri arasında yer alan Premium Motorlu Koşu Bandı, Air Shock sistemi ile diz kapaklarına yapılan baskıyı engelliyor. Böylece zayıflamak uğruna sakatlanmanın önüne geçiyor. MP3, SD Kart ve USB giriş özelliği bulunan koşu bandı, video, resim ve müzik destekleyici programıyla keyifli bir çalışma fırsatı veriyor. Otomatik çalışan dokunmatik ekranıyla enerji tasarrufu sağlıyor. Bluetooth destekli sistemi sayesinde de kablosuz kulaklıkla müzik dinlemek, film ya da dizi seyretmek mümkün oluyor. Bu sistem, koşu bandının ekranından telefon görüşmesi yapma imkanı da yaratıyor. Tekerlek sistemiyle kolayca taşınabilen Premium Koşu Bandı, katlanabilir özelliği ile de evlerde fazla yer tutmuyor.

Premium Motorlu Koşu Bandı Fiyatı: 3.249,00 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT