Hayatların En Önemli İmzaları Anello ‘Ivory’ile Atılıyor…

Alışveriş Alışveriş Rehberi Hayatların En Önemli İmzaları Anello ‘Ivory’ile Atılıyor…

Tarihler: 21 Ağustos 2014 Perşembe ~ 21 Ekim 2014 Salı

Firma: Faber Castell

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 21, 2014 ~ Eki 21, 2014

Evlenerek yeni hayatlarına adım atacak çiftler Anello ‘Ivory’ ile ‘Evet’ diyor.

Graf von Faber-Castell, Anello ‘Ivory’, rüya gibi nikâh törenlerinde geleceklerine imza atan çiftlerin ilk tercihleri arasında yer almaya hazır… Kendi içinde saf bir ışığa sahip olan İtalyanca’da yüzük anlamına gelen “Anello” kaleminin kusursuzluğu en önemli imzada da hissedilebiliyor.

Yeni evleneceklerin hayatlarının en önemli gününde atacağı imza; gövdesi parıltılı, platin yüzüklerle süslenmiş Anello Ivory ile çiftleri sonsuz mutluluğa götürüyor.

Özenle seçilmiş malzemelerin, fonksiyonellik ve mükemmel estetiğin birleşimini tasarımlarına yansıtan Graf von Faber-Castell Anello Ivory, tüm dikkatleri üzerine çeken bir obje olmasının yanı sıra çiftlerin nikâhının da son moda masa aksesuarı oluyor.

Anello “Ivory” serisi; dolmakalem, roller kalem, mekanik kurşun kalem ve tükenmez kalemden oluşuyor. Dolmakalem 430 Euro, Roller kalem 295 Euro, Tükenmez kalem 245 Euro, Mekanik kurşun kalem ise 245 Euro fiyatla satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT