Hyperx’in Cloud Oyuncu Kulaklığı Beyaza Büründü

Alışveriş Alışveriş Rehberi Hyperx’in Cloud Oyuncu Kulaklığı Beyaza Büründü

Tarihler: 14 Ağustos 2014 Perşembe ~ 14 Ekim 2014 Salı

Firma: Hyperx

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 14, 2014 ~ Eki 14, 2014

Konforlu yastıkları sayesinde uzun oyun maratonlarında oyuncuları yarı yolda bırakmayan HyperX Cloud White Edition kulaklık, 53mm’lik sürücüleriyle üstün ses performansı sunuyor.

Dünyanın lider bağımsız bellek üreticisi Kingston Technology’nin iştiraklerinden HyperX, büyük beğeni toplayan HyperX Cloud oyuncu kulaklığının beyaz modeli olan HyperX Cloud White Edition’ı duyurdu. Selefi HyperX Cloud Black Edition’da olduğu gibi ödüllü konfora sahip yeni kulaklık, beyaz ve siyah renkleriyle dikkat çekiyor. Hafızalı köpükten kulak yastıkları, yumuşak deriden kafa bandı ve kulağı tamamen kapatan tasarıma sahip kulaklık, uzun oyun maratonlarında oyuncuları yarı yolda bırakmıyor.

Oyuncuların tüm patlama, silah sesi ya da diyaloğu duymasını sağlayan HyperX Cloud White Edition, 53mm’lik sürücüleriyle mükemmel ses performansı sunuyor. Çıkarılabilir mikrofonu ile çok yönlü olan ve akıllı telefon veya tabletten müzik dinleme imkanı sunan kulaklık, gelişmiş bass ve kristal netliğinde pes, mid ve tiz ses performansıyla müzik zevkini arttırıyor.

HyperX Bölümünün Başkanı Lawrence Yang, konuyla ilgili şunları söyledi: “HyperX Cloud Black Edition kulaklığımız, satışa sunmaya başladığımız Nisan ayından bu yana pek çok ödül ve olumlu geri dönüş aldı. Aynı mükemmellikte konfor ve ses kalitesine sahip White Edition ile oyunculara ve HyperX hayranlarına bir kulaklık seçeneği daha sunmaktan gurur duyuyoruz.”

HyperX Cloud White Edition ve Black Edition kulaklıkları akıllı telefon ve tabletlerin yanı sıra PC ve PS4™ ile de uyumlu. Intel Extreme Masters, Alliance Gaming, CNB e-Sports Club, SK-Gaming ve Team Liquid takımlarının resmi kulaklığı olan HyperX Cloud, 2 yıl garanti desteği ve efsanevi HyperX güvenilirliğine sahip.

Daha fazla bilgi için http://www.kingston.com/tr/hyperx sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT