İlham Verici Moda Ayhan’da

Alışveriş Alışveriş Rehberi İlham Verici Moda Ayhan’da

Tarihler: 11 Mart 2014 Salı ~ 11 Mayıs 2014 Pazar

Firma: Ayhan

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 11, 2014 ~ May 11, 2014

Koleksiyonunda bulunan modellerinin kesimleriyle güven veren Ayhan tasarım ihtişamı ile göz dolduruyor. Romantizme hazırlanmış şifon buluzler, Feminen montlar ve ceketlerin içlerine gizemin şıklığına hazırlanmış.

Masum jilelerin çok amaçlı kullanımlı gecenizi ve gündüzünüzü oldukça zarif kılacak. Eşsiz kumaşlar ile birleşen muhteşen tasarımları ile bluzleri oldukça estetik. Siyah ve beyazların hakim olduğu koleksiyon ışıltılı aksesuarlarla oldukça hareketlenmiş. Sevimli eteklerin tarz kesimlerine fermuarlar eşlik ediyor.

Hayatınızı renklendiren modelleri, tasarım kumaşlara uygulayan Ayhan her zaman önce zarafet diyor.

Yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da tanınan bir marka olan Ayhan’ın 20’yi aşkın mağazasında başlattığı kış indirimi bu sezon sizleri çok mutlu edecek. Yeni sezon öncesinde Ayhan mağazalarındaki büyük indirimi kaçırmayın. Dolabınızda Ayhan’ın çarpıcı kış koleksiyonuna mutlaka yer açın..

www.ayhan.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT