İlk Ders Zili Debenhams’ta Çalıyor!

Alışveriş Alışveriş Rehberi İlk Ders Zili Debenhams’ta Çalıyor!

Tarihler: 22 Ağustos 2014 Cuma ~ 22 Ekim 2014 Çarşamba

Firma: Debenhams

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 22, 2014 ~ Eki 22, 2014

Dünyada geniş ürün yelpazesiyle ve çok katlı mağaza konseptiyle hizmet veren Debenhams, çocukların okul hayatlarına şıklık ve tarz katıyor. Yaz tatilinden çıkıp okula dönecek olan çocukları Debenhams mağazalarında sürprizler bekliyor. Yeni okul kıyafetleri minikleri sevindirirken, %70’e varan indirim seçenekleri de ailelerin yüzünü güldürecek.

Çocukların rahatlığı ön planda tutularak sezonun trendlerine göre yeniden tasarlanan klasik ceket ve pantolon modelleri okul kıyafetlerine ek seçenekler oluşturuyor. Siyah, gri, lacivert tonlarının ağırlıkta olduğu okul kıyafetleri rahatlıkları ile de beğeni kazanıyor. Kız çocuklarının vazgeçilmezi Tigerlilly beyaz çoraplar ise formaları tamamlıyor.Ted Baker ve Jasper Conran’ın birbirinden rahat ve şık gömlekleriyle de minik beyler okula hazır...

Debenhams, kendi çatısı altında topladığı benzersiz ve rahat parçalarla formalara hoş bir alternatif yaratırken, sürprizleriyle de çocukların sevgisini kazanacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT