İnternet Mağazasından Yüzde 90’a Varan İndirimleri Takip Edin

Alışveriş Alışveriş Rehberi İnternet Mağazasından Yüzde 90’a Varan İndirimleri Takip Edin

Tarihler: 29 Temmuz 2015 Çarşamba ~ 29 Eylül 2015 Salı

Firma: B&G Store

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 29, 2015 ~ Eyl 29, 2015

Dünyaca ünlü çocuk giyim markalarını, internet mağazasıyla da hizmete sunan B&G Store, çocuk modasına dilediğiniz her yerden ulaşmanıza olanak veriyor. Kampanyalı ürünlerin %90'a varan indirim oranlarıyla sunulduğu sanal mağazada Salı, Çarşamba ve Cuma günleri yapılan kampanyaları takip edenler özel fırsatlardan yararlanıyor.

Ücretsiz kargo imkanından faydalanın

www.bgstoreonline.com adresiyle bir tık uzağınızda olan B&G Store, vakit kaybetmeden alışveriş yapmak isteyenleri konforlu bir deneyime davet ediyor. Bgstoreonline.com 100 TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo imkanıyla da dikkat çekiyor.

B&G Store; Patrizia Pepe, Guess Kids, Dirk Bikkembergs, Hemisphere, Pediped, Kappa, Boaonda, İgor gibi yurtdışında kendini kanıtlamış ve Türkiye'de de seçkin bir kitle tarafından tercih edilen dünyanın önde gelen markalarının çocuk koleksiyonlarını Türkiye'ye getiriyor. Ayrıca Türkiye'de üretilen BG Baby, NBT Jeans, Riccione, Tyess, Firstline, Riccione Sports, Lia Lea markalarıyla da 0-14 yaş arası çocuklar ayrıcalıklı tasarımlarla buluşuyor.

B&G Store, küçük beyler ve hanımefendileri hesaplı seçeneklerle www.bgstoreonline.com mağazasına bekliyor.

www.bgstoreonline.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT