ISE 2015 4K Lazer Projektör

Alışveriş Alışveriş Rehberi ISE 2015 4K Lazer Projektör

Tarihler: 04 Mart 2015 Çarşamba ~ 04 Mayıs 2015 Pazartesi

Firma: Panasonic

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 4, 2015 ~ May 4, 2015

Panasonic dünyanın en hafif 4K lazer projektörünü görücüye çıkardı.

Panasonic, pikseli dörde katlayan 10.000 lümen 4K lazer projeksiyon serisinin üretim sürümlerini tanıttı.

İlk kez ISE 2014'te tanıtılan PT-RQ13K, kendi türünde dünyanın en kompakt ve en hafif projektörü olma özelliğini taşıyor. Ürün, son derece ayrıntılı, film gibi 4K görüntü kalitesi veren dörtlü piksel sürücü teknolojisini kullanıyor.

Bu yüksek görüntü kalitesi için projektörün optik ekseni 240 Hz gibi yüksek bir çerçeve hızı ile hem yatay hem de dikey olarak değiştirilerek tek bir pikselden dört farklı piksel yaratılıyor ve görüntünün piksel yoğunluğu etkin biçimde dörde katlanıyor. Yeni bir ayrıntı netleştirme işlemcisi, ekstra pikseller için gereken piksel bilgilerini analiz ederek akıcı, ayrıntılı ve yüksek kontrastlı görüntüler için en iyi şartları sağlıyor.

Bunun yanı sıra, Panasonic, her ikisi de 3 çipli DLP™ lazer projektörü olan 12.000 lümenlik PT-RZ12K ve PT-RS11K'yı da tanıttı. PT-RZ12K ve PT-RS11K projektörler, 120 Hz çerçeve değiştirme teknolojisi ile sırasıyla WUXGA ve SXGA+'da 12.000 lümenlik parlaklık özelliklerine sahip.

Panasonic Avrupa Ürün Pazarlama Müdürü Hartmut Kulessa şunları söylüyor; "RQ13K ve RZ12K serisi, yüksek çözünürlük performansı ile birleştiğinde büyük sergi alanları, sanal gerçeklik salonları ve kurumsal uygulamalar için ideal hale gelen 20.000:1'lik bir kontrast oranı ile rekabette öne çıkıyor. PT-RQ13K kabini 360° yöneliminin yanı sıra bazı rakip 4K çözünürlükteki ürünlerin neredeyse yarı boyutuna sahip ve kesinlikle kiralama ve sahne hazırlama uzmanları için ideal.”

Projektörler, 20.000 saat bakım gerektirmeyen lazer ışıklandırma sağlayan, arıza emniyetli, çift sürücülü bir lazer optik motoru içeriyor. Yeni bir sıvı soğutma sistemi çalışma sesini azaltırken, lazer ışık kaynağı performansını da en yüksek seviyeye çıkarıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT