Ivır Zıvır Ve Önemli Şeylerin İçin Kaft Bag Hazır!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Ivır Zıvır Ve Önemli Şeylerin İçin Kaft Bag Hazır!

Tarihler: 30 Eylül 2014 Salı ~ 30 Kasım 2014 Pazar

Firma: Kaft

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 30, 2014 ~ Kas 30, 2014

Her bir tasarımını özel “motto”lardan yaratan KAFT, estetik ve özgün tasarımını en iyi çantalar ile birleştiriyor. Üretim aşamasında da aynı titizliği koruyan KAFT, farklı stil ve tarzlara uygun 8’i desenli 12 çeşit postacı çantasını koleksiyonuna ekliyor.

Mevcut KAFT t-shirt tasarımlarından yola çıkılarak yaratılan çantalar 3 bölmeden oluşuyor ve 15 inç boyutundaki laptoplar rahatça sığabiliyor. T-shirt ve atlet tasarımlarında olduğu gibi çantalar da kaliteli 1. sınıf %100 pamuklu dayanıklı ve silinebilir kanvastan üretiliyor. Sapta ve detaylarda ise deforme olmayan suni deri kullanılıyor. Çanta baskılarında kullanılan boya içeriğinde insan sağlığına zararlı herhangi bir madde bulunmuyor. Dikişlerinden en iç köşelerine büyük bir özenle tasarlanan KAFT’ın çantaları, özel bir maddeden üretilen astarı sayesinde su geçirmiyor.

Hiç yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz çantanız, bir KAFT olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT