Kadınlar Günü’ne Özel Puzzle Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kadınlar Günü’ne Özel Puzzle Koleksiyonu

Tarihler: 28 Şubat 2014 Cuma ~ 28 Nisan 2014 Pazartesi

Firma: Perre-Anatolian Puzzle

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 28, 2014 ~ Nis 28, 2014

Perre-Anatolian Puzzle, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel hazırladığı ‘Kadınlar Günü Koleksiyonu’nu satışa sundu. Bu özel koleksiyonda fiyatlar 16.50 ile 68.50TL arasında değişiyor

Perre-Anatolian Puzzle, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde tüm dünya kadınları için özel bir koleksiyon hazırladı. ‘Sonsuz Mekanlar Şapkası’, ‘Güven’, ‘Çiçekçi Kız’, ‘Lir ve Mest’, ‘Minik Çiçekçiler’, ‘Çiçekli Kadın’ adlı tabloların puzzle’a uyarlanmasıyla hazırlanan özel koleksiyon; 260, 500, 1000, 2000, 3000 parçalık alternatifleriyle satışa sunuldu.

Kaybolan parça servisi de veren Perre-Anatolian Puzzle’ın, özel ‘Kadınlar Günü Koleksiyonu’nda puzzle fiyatları 16.50 ile 68.50 TL arasında değişiyor.

Internetten de satın almak mümkün!

Bu özel günde anneniz, kardeşiniz, eşiniz, kızınız ya da hayatınızdaki tüm değerli kadınlara hediye olarak ‘Kadınlar Günü Puzzle Koleksiyonu’ndan seçim yapmak isterseniz Perre-Anatolian ürünlerine D&R, Toyzz Shop, Armağan, LocoPoco, Özdilek, Nezih, Remzi ve İnkılap Kitabevleri ile NT’lerin yanı sıra, www.anatolian.com.tr, hepsiburada.com, puzzledunyasi, puzzledepo, puzzlegaleri, hizlial gibi internet sitelerinden ulaşabilirsiniz…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT