Kleenex, Eşsiz Ürünleri İle Artık Türkiye’de!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kleenex, Eşsiz Ürünleri İle Artık Türkiye’de!

Tarihler: 13 Mayıs 2015 Çarşamba ~ 13 Temmuz 2015 Pazartesi

Firma: Kleenex

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 13, 2015 ~ Tem 13, 2015

Kleenex her zaman sizin ve tüm değer verdiklerinizin yanında…

Dünyada kâğıt mendil kategorisinin yaratıcısı ve 150’den fazla ülkede 90 yıldır ailelerin tercihi olan Kleenex markası, farklılaşan eşsiz ürünleri ile şimdi Türkiye’deki tüketiciler ile buluşuyor! Günlük hayatın vazgeçilmez bir parçası haline gelen kâğıt mendiller, Kleenex’in yumuşak dokusu ve çarpıcı dizaynlarıyla farklı bir anlam kazanıyor.

Kaliteli ve geniş ürün yelpazesi, stil sahibi tasarımlarıyla dünyanın dört bir yanındaki tüketicilerin vazgeçilmezi olan Kleenex, 90 yıllık tecrübesi ile kâğıt mendilden fazlasını sunuyor. Evde, dışarıda, yolda, iş yerinde kısacası hayatınızın her anında yanınızda olabilecek ürünler sunan Kleenex, mutluluk veren tasarımlarıyla günün her anı stilinizi de tamamlıyor.

Modayı takip ederek yeni trendlerin esintilerini ürünlerine taşıyan Kleenex, geçmişten günümüze tüketici ile tanıştırdığı mendilleriyle farklı ihtiyaçları karşılıyor ve tüketicilerin ayrılmaz bir parçası olmayı esas alıyor.

Kleenex yumuşaklığını cepte ve çantada taşımayı sağlayacak cüzdan ve cep mendilleri, eşsiz dizaynları ile hayatı renklendirecek Oval ve Küp Kutu Mendilleri, yumuşaklık ve extra yumuşaklık arayanlar için Original ve Ultrasoft Kutu Mendilleriyle dünyada olduğu gibi Türkiye’de de kağıt mendilin jenerik ismi olmaya hazırlanıyor.

*Best Global Brands 2013 araştırmasında, en iyi global markalar listesinde tek mendil markası olarak yer alan Kleenex, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’deki tüketicilerinin mutluluğu için de yanlarında.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT