Konyalı Saat ve Çağteks Gelinlik’ten Özel Kampanya!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Konyalı Saat ve Çağteks Gelinlik’ten Özel Kampanya!

Tarihler: 29 Nisan 2015 Çarşamba ~ 29 Haziran 2015 Pazartesi

Firma: Konyalı Saat ve Çağteks Gelinlik

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 29, 2015 ~ Haz 29, 2015

Dünyaca ünlü markaları bünyesinde bulunduran Konyalı Saat ile özgün tasarımlarıyla gelinliğin vazgeçilmez adresi olan Çağteks özel bir kampanya düzenledi. Eylül 2015’e kadar sürecek kampanya, Konyalı Saat ve Çağteks müşterilerine özel fırsatlar yaratıyor.

Dünyaca ünlü markaların koleksiyonlarını saat severler ile buluşturan Konyalı Saat Mağazaları, farklı zevklere hitap eden, farklı fiyat aralıklarında, çok şık modeller sunuyor. 40 yılı geride bırakan Çağteks ise trendy çizgilere sahip tasarımlarıyla gelin adaylarının hayallerini süslüyor. Düzenlenen kampanya ile iki markanın müşterileri, yaptıkları alışverişlerde cazip oranlardaki indirim imkanından yararlanıyor.

Eylül 2015’e kadar sürecek uygulamada; Konyalı Saat müşterilerine özel, seçili markalarda yapılacak alışverişlerde Çağteks’te tüm gelinliklerde % 20 indirim hediye ediliyor. Çağteks müşterileri ise yapacakları tüm alışverişlerde Konyalı Saat’te, seçili markalarda, % 25 indirim fırsatına sahip oluyor. Kampanya; Konyalı Saat mağazalarında satışa sunulan Emporio Armani, Escape, Ferre Milanı, Michael Kors, Nacar, Pierre Cardin, Seiko, Swiss Military Hanowa, Raymond Weil markalarını kapsıyor.

Türkiye’de 1951’den beri hizmet veren Konyalı Saat Mağazalar zincirinin, 21 şubesinde önde gelen saat markalarının koleksiyonları yer alıyor. Çağteks, dünya trendlerini yansıtan şık kesimler, gelin adayının isteğine uygun özel tasarımlar ve usta işçilik ile sektörde öncü rol üstleniyor.

www.konyalisaat.com.tr
www.cagteks.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT