Küçük Mutfakların Büyük Yardımcısı; Kenwood Prospero!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Küçük Mutfakların Büyük Yardımcısı; Kenwood Prospero!

Tarihler: 24 Mart 2015 Salı ~ 24 Mayıs 2015 Pazar

Firma: Kenwood

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 24, 2015 ~ May 24, 2015

Dünyanın bir numaralı Gıda Haz markası Kenwood, küçük ev aletlerine getirdiği yenilikler ile yemek yapmayı seven kadınları usta birer şefe dönüştürüyor.

Hayatı kolaylaştıran, her mutfak tipine uygun ürün seçenekleriyle kadınların mutfaktaki tek yardımcısı Kewnwood, gümüş dış yüzeye sahip kompakt mutfak şefi Prospero ev aleti ile yemek yapmayı keyifli hale dönüştürüyor.

Bir mutfak aletinden beklenilenden fazlasını karşılayan Kenwood Prospero, kesintisiz meyve sıkacağı, çoklu gıda öğütücü, blender, çırpıcı, mutfak robotu gibi birçok farklı aparatıyla evde yemek yapmayı hızlı ve pratik hale getiriyor.

Çalışan kadınların evdeki en büyük yardımcısı Kenwood Prospero, mükemmel karıştırma, çırpa ve yoğurma işlemlerini yaparak kısa sürede yemekleri hazır hale getiriyor. İster sevdikleriniz için hazırlayacağınız pasta hamurunu hiç yorulmadan kısa sürede yoğurun isterseniz de meyvelerinizi etrafı dağıtmadan hızlıca doğrayın. Kenwood, Prospero ev aletiyle sizi mutfağınızda usta bir şef gibi hissettirecek.

www.kenwoodworld.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT