Kupa Gisele Bündchen’den, Terlik İpanema’dan

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kupa Gisele Bündchen’den, Terlik İpanema’dan

Tarihler: 11 Temmuz 2014 Cuma ~ 11 Eylül 2014 Perşembe

Firma: İpanema

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 11, 2014 ~ Eyl 11, 2014

2014 Dünya Kupası’nın kapanış töreninde şampiyon takıma kupayı verecek olan Brezilyalı manken Gisele Bündchen’in İPANEMA modelleri yine sezonun en gözde trendleri arasında.

Rengarenk modelleriyle dikkat çeken Gisele Bündchen İPANEMA koleksiyonunda pembeden maviye, bejden siyaha her zevke uygun renk seçeneği bulunuyor. Birbirinden farklı ve şık modelleriyle İPANEMA koleksiyonu, her yerde kullanabileceğiniz birbirinden farklı modelleriyle gardırobunuzun gözdesi olmaya devam ediyor.

Dünyanın 1 numaralı top modeli Gisele Bündchen, 13 Temmuz’da Maracana Stadı’nda düzenlenecek kupa töreninde kendisi için özel dikilen bir kıyafetle podyuma çıkacak ve şampiyon takıma kupayı veren kişi olacak.

Boyner, Ayakkabı Dünyası, YKM, Özdilek, Twigy mağazaları ve twigy.com’da bulabileceğiniz bu şık sandalet ve terliklerin fiyatları 25 TL ile 55 TL arasında değişiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT