Le Grand Blue ile okyanusun derinliklerine yolculuk

Alışveriş Alışveriş Rehberi Le Grand Blue ile okyanusun derinliklerine yolculuk

Tarihler: 11 Temmuz 2014 Cuma ~ 11 Eylül 2014 Perşembe

Firma: RobertoBravo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 11, 2014 ~ Eyl 11, 2014
Sıra dışı kadınların mücevherde tercihi olan Roberto Bravo, okyanusun derinliklerinden ilham alarak hazırladığı Le Grand Blue Koleksiyonu’nu mücevher sevenlerin beğenisine sunuyor. Roberto Bravo, Le Grand Blue Koleksiyonu ile kadınları, içinde binlerce canlıyı ve doğanın en güzel renklerini barındıran okyanusun derinliklerine yolculuğa çıkarıyor.

Her koleksiyonu ile sıra dışı tasarımlara imza atan Roberto Bravo, okyanusun derinliklerinden ilham alarak hazırladığı Le Grand Blue Koleksiyonu ile sıra dışı kadınları okyanusun renkli derinliklerine götürüyor. İçinde binlerce canlıyı ve doğanın en güzel renklerini bulunduran derinlikler Roberto Bravo tasarımlarında yeniden hayat buluyor. Tasarımlar arasında bulunan yosun, balık, mercan figürlerinin yer aldığı koleksiyon kadınların Yaz sezonunda vazgeçilmezi oluyor.

Berrak ve temiz düşünceleri simgeleyen safir, aşkta bağlılığı ve eşsizliği gösteren inci, ruhsal duyguları güçlendiren mercan taşları ile hazırlanan, okyanusun derinliklerini yansıtan kolye, bileklik ve küpeler yazın enerjisiyle birleşiyor.

Le Grand Blue Koleksiyonu Roberto Bravo mağazalarında ve satış noktalarında sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT