Lee İle Bayram Coşkusu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Lee İle Bayram Coşkusu

Tarihler: 21 Temmuz 2014 Pazartesi ~ 21 Eylül 2014 Pazar

Firma: Lee

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 21, 2014 ~ Eyl 21, 2014

Bu bayram ufak bir kaçamak yapıp güzel bir tatil yapmak isteyenler ya da bayram ziyaretlerinde rahatlık ve konforundan ödün vermek istemeyenler, Lee®’nin farklı renk ve desenlere sahip tasarımlarından birini tercih ediyor.

Yaz aylarında sınırsız hareket imkanı sunan jeanler hem kadın hem de erkeklere, mavi, gri ve beyaz renkleriyle kusursuz bir görünüm sunarken, rengarenk modeller ise bayram coşkusu yaşatıyor. Blue Label modellerindeki görsel yıkamalar erkeklere bayramda da şık bir görünüm sunuyor. Vintage bir görünüm yakalamak isteyen beyler ise, İtalyan rahat-streç tasarımları western gömlekler ile kombinleyebiliyor.

Kadınların rahatlığı ile bayram boyunca bir an bile çıkartmak istemeyecekleri jeanler, vintage görünüm sağlayan özel yıkamalarıyla kadınların bayram ziyaretlerine eşlik ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT