Lenovo Yoga İle Plajda Tablet Keyfi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Lenovo Yoga İle Plajda Tablet Keyfi

Tarihler: 25 Temmuz 2014 Cuma ~ 25 Eylül 2014 Perşembe

Firma: Lenovo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 25, 2014 ~ Eyl 25, 2014

18 saat pil ömrü ile priz arama derdine son veren Lenovo Yoga Tablet’i plajda da yanınızdan ayıramayacaksınız. Üstelik şimdi Vatan Bilgisayar internet kampanyasına özel sadece 499 TL’den başlayan fiyatlarla…

Deniz, güneş ve kum sizi çağırırken tatil planları da yapmaya başladınız. Eğer siz de “plajda eğlenceden ve teknolojiden geri kalmak istemiyorum” diyenlerdenseniz, Lenovo Yoga Tablet, güneş kreminizden sonra plaj çantanızın yeni vazgeçilmezi olacak.

Silindirik tutma kısmı sayesinde tabletinize güneş kremi bulaştırmadan fotoğraf çekebilir; küçük ayakçığı sayesinde ise masa üstünde dik tutarak film seyredebilir ya da maillerinizi kontrol edebilirsiniz. Üstelik Yoga Tablet’i plajda vazgeçilmez kılacak olan en önemli özelliği, 18 saate varan pil ömrü… Bu sayede eğlenceyi gündüzden geceye taşımak, adaptör taşıma ve priz arama derdini unutmak garanti.

Gümüş grisi rengi ve 8 - 10 inç olmak üzere 2 ayrı versiyonuyla satılan Lenovo Yoga, şimdi kaçırılmayacak bir kampanyayla göz kırpıyor. Vatan Bilgisayar’ın internet sitesine özel kampanya fiyatı ile 8 inç Yoga Tableti sadece 499 TL’ye alabilirsiniz. Yoga Tablet 10 inç fiyatı ise 699 TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT