LG’den Yeni Yıla Özel Hediye Önerisi: LG G3 Beat

Alışveriş Alışveriş Rehberi LG’den Yeni Yıla Özel Hediye Önerisi: LG G3 Beat

Tarihler: 15 Aralık 2014 Pazartesi ~ 31 Aralık 2014 Çarşamba

Firma: LG

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 15, 2014 ~ Ara 31, 2014

Yılbaşında sevdiklerine ne hediye alacağım diye düşünme

LG Electronics yeni yıl hediyesi arayışında olanlara, sevdiklerini mutlu etmek için ne alacağım diye soranlara mükemmel bir öneriyle geliyor. LG’nin amiral gemisi LG G3 ile paralel birçok özelliğe sahip yeni LG G3 Beat, tüm kullanıcılara LG kalitesini çok uygun fiyatlarla sunuyor. Türkiye’de kullanıcılarla buluştuğu günden itibaren büyük ilgi gören LG G3 Beat, yeni yılda yakınlarınızı sevindirecek.

Yılbaşı selfie’lerinizi LG G3 Beat ile çekin
LG G3 Beat, 1.3 MP ön kamerası ile net ve kolay ‘selfie’ çekim imkanı sunuyor. Telefonun hiçbir yerine dokunmadan sadece bir el hareketiyle 3 saniye içinde mükemmel bir selfie çekebilmek artık mümkün. İki farklı renkte ışığa sahip olduğundan, flaş kullandığınızda bile kameranız daha doğal renk tonlarını yakalayarak en doğal selfie çekimini elde etmenizi sağlıyor. Sevdiklerinizle birlikte geçirdiğiniz en güzel yeni yıl eğlencelerinizi LG G3 Beat ile çektiğiniz selfielerle ölümsüzleştirin.

5 inç'lik ekran boyutuyla geniş bir ekran tecrübesi sunan LG G3 Beat, üstün Quad-Core işlemcisi ve uzun süreli pil ömrüyle göz dolduruyor.

Yılbaşı2015

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT