LG G3 artık Türkiye’de

Alışveriş Alışveriş Rehberi LG G3 artık Türkiye’de

Tarihler: 07 Temmuz 2014 Pazartesi ~ 07 Eylül 2014 Pazar

Firma: Samsung

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 7, 2014 ~ Eyl 7, 2014

LG’nin akıllı telefon kavramını yeniden tanımlayan yeni amiral gemisi LG G3, 1 Temmuz’dan itibaren tüm noktalarda kullanıcılarla buluşacak.

Küresel çapta yapılan tanıtımından sonra tüm dünyada heyecanla beklenen LG G3, kullanıcılarla buluşmak için raflardaki yerini alıyor. Geçtiğimiz ay yapılan tanıtımının ardından Kore’de rakiplerini üçe katlayan satış rakamlarına ulaşan LG G3, Asya, Avrupa ve Orta Doğu pazarlarında da kullanıcılarıyla buluşuyor. LG G3’ün tüm dünyayla birlikte Türkiye’de piyasaya çıkış tarihi ise 1 Temmuz.

LG’nin piyasaya çıkışıyla ilgili bilgi veren LG Electronics Türkiye Genel Müdürü Calvin Cho, “LG G3’ün Kore’de ve tüm dünya piyasalarında yakaladığı başarı Türkiye’de de aynı çizgide gideceğini haber veren önemli bir işaret. Bizim de buna inancımız tam. LG G3’ün akıllı telefon endüstrisinin standartlarını belirleyen bir üst eşik olarak değerlendirilmesi bizi onurlandırıyor” şeklinde konuştu.

“Akıllı Sadelik” konseptiyle girdiği her pazarı sallayan yeni LG G3, ülkelere özel yerelleştirilmiş içerik ve özelliklerle kullanıcıları bir adım öteye taşıyor. Avrupa ve Asya pazarlarındaki LG G3’ler, kendi özel Qi kablosuz şarj cihazını da içeren kutu seçenekleriyle kullanıcılara sunulacak. Bunun yanında LG G3’ün bütün potansiyelini ortaya çıkartan QuickCircle Case gibi çok özel aksesuarlar da mağazalarda yerini alacak.

LG G3’ün Türkiye’de tavsiye edilen satış fiyatı ise 16 GB’lık modelleri için 1.999 TL, 32 GB’lık modelleri için de 2.199 TL olarak belirlendi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT