Lumia 640 ve Lumia 640 XL İle Her Şeye Hazırlıklı Olun!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Lumia 640 ve Lumia 640 XL İle Her Şeye Hazırlıklı Olun!

Tarihler: 05 Mart 2015 Perşembe ~ 05 Mayıs 2015 Salı

Firma: Microsoft

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 5, 2015 ~ May 5, 2015

Lumia serisinin son üyeleri üst versiyon olan Windows 10* ile uyumlu.

Microsoft, Mobile World Congress 2015’te kullanıcılara neyi ne zaman ve nerede yapacakları konusunda daha fazla esneklik ve özgürlük tanıyan iki yeni akıllı telefonu Lumia 640 and Lumia 640 XL’i tanıttı. Her iki telefon da, daha fazla kişisellik ve üretkenlik sağlayan Windows 10 işletim sistemiyle uyumlu. Windows 10 bu yıl içerisinde piyasaya sürülecek.

Günümüzün oldukça rekabetçi piyasasında Microsoft farklı fiyat aralıklarında yenilikçi akıllı telefon deneyimleri sunmaya devam ediyor. Yeni tanıtılan cihazlar farklı boyut ve kamera seçeneklerine sahip temel donanım unsurlarının kusursuz bileşimine sahip olmanın yanı sıra Microsoft servisleriyle de uygun fiyata inanılmaz verimlilik sağlıyor. Lumia 640 and Lumia 640 XL kullanıcıları böylece işte, evde ve her yerde her an her şeye hazırlıklı olabiliyor:

• 1.2GHz hıza sahip dört çekirdekli CPU ile güçlü Qualcomm® Snapdragon™ işlemci ve dahili 1 GB bellek sayesinde önemli belgelere, popüler web sitelerine, uygulamalara ve oyunlara hızlı ve sorunsuz erişim.
• İster Lumia 640 ile 5 inç, ister Lumia 640 XL ile 5,7 inç yüksek çözünürlüklü (HD) ekranda net fotoğraf ve video keyfi.
• Uzun süre dayanan pili sayesinde gün boyu süren enerji -- Lumia 640 için 2500 mAh ve Lumia 640 XL için 3000 mAh.
• Lumia 640’ta 8MP, Lumia 640 XL’de 13MP ZEISS lense sahip kamerayla yetersiz aydınlatmalarda bile detaylı fotoğraf çekebilme. Her iki telefonda da LED flaş, görüntülü Skype görüşmeleri için ön kamera ve kullanıma hazır Lumia Camera yazılımı bulunuyor.
• Son sürüm Windows Phone 8.1 ve Lumia Denim güncellemesi, tek dokunuşla yönetilebilen Aksiyon Merkezi, Word Flow klavye ve Canlı Klasörler. Windows 10 ile uyumlu Lumia 640 ve 640 XL sayesinde yıl içerisinde aktif hale gelecek Windows 10 sürümünden de yararlanılabilecek.
• Çift SIM kartlı modellerde LTE desteği de ilk kez bu telefonlarda sunuluyor. Ayrıca tüm iki SIM kartlı modellerde hiçbir çağrıyı kaçırmamanız için Smart Dual SIM aplikasyonu da var.

Lumia 640 ve Lumia 640 XL kullanıcıları yeni Windows 10 özelliklerine Windows Insider Programı yoluyla erişebilecek; ayrıca bu yıl içinde yayınlanacak olan Windows 10 sürümüne geçebilecek. Windows 10’un getireceği temel özellik ve iyileştirmelerin başında tüm dünyada kullanılabilecek Office, Mail ve Calendar ile Photos aplikasyonları, Skype ile İnternet Protokolü temelli mesajlaşma gibi mesajlaşma deneyimine doğrudan entegre özellikler; yeni Project Spartan tarayıcı ile yepyeni internet deneyimi ve kişisel asistan Cortana’dan daha fazla entegrasyon bulunuyor.

Lumia 640 ve Lumia 640 XL ile birlikte Lumia telefonun yanı sıra bir PC veya Mac ve bir tablette ücretsiz kullanılabilen (Word, Excel, PowerPoint, Outlook ve OneNote gibi) en son Office aplikasyonlarının bulunduğu bir yıllık Office 365 Personal aboneliği de ücretsiz. Ayrıca 1TB OneDrive depolama alanı ve aylık 60 dakika Skype Unlimited Worldwide konuşması da ücretsiz.**

Microsoft Telefonlar Kurumsal Başkan Yardımcısı Jo Harlow şöyle konuştu: “En yeni Lumia cihazlarımız, hesaplı akıllı telefonlar kategorisinde kazandığımız ivmeyi sürdürüyor. Lumia 640 ve Lumia 640 XL ile inovasyonu daha fazla sayıda insana ulaştırıyoruz. Rekabetçi bir donanımı yenilikçi Windows yazılımları ve Microsoft servisleriyle bir arada sunuyoruz. Böylece nerede ya da ne zaman olursa olsun telefonunuzdan daha fazla verim almanıza yardımcı oluyoruz.”

Mart ayında piyasaya sürülecek olan Lumia 640 XL mat camgöbeği, turuncu ve siyahın yanı sıra mat ve parlak beyaz renk seçeneklerine sahip olacak. Nisan ayından itibaren piyasaya sürülecek olan Lumia 640 parlak camgöbeği, turuncu ve beyazın yanı sıra mat siyah renk seçenekleriyle sunulacak. Lumia 640 ve Lumia 640 XL tek ve çift SIM kartlı olarak satışa sunulacak; Lumia 640 XL’de ayrıca tek SIM kartlı 3G seçeneği de sunulacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT