Macera Tutkunları, Baharı The North Face® İle Karşılıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Macera Tutkunları, Baharı The North Face® İle Karşılıyor

Tarihler: 26 Şubat 2014 Çarşamba ~ 26 Nisan 2014 Cumartesi

Firma: The North Face

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 26, 2014 ~ Nis 26, 2014

Doğayla şehir yaşamını bütünleştiren The North Face® İlkbaharın enerjisiyle yazın rahatlığını yansıtan ürünlerini yeni sezon koleksiyonunda sergiliyor.

Spor giyimde teknoloji devrimi yapan The North Face, yeni koleksiyonu ile baharı karşılıyor. Her hava koşuluna uygun olarak üretilen ürünleriyle doğadaki yardımcınız olan The North Face®, bu sezon da yine macera tutkunlarının markası oluyor. The North Face®’in birbirinden farklı ürünleri ve teknik kumaş özellikleri ile baharın değişken hava koşulları ile yüzleşmeniz için gerekli tüm ekipmanlar yeni sezonda karşımıza çıkıyor.

Hafif Donanımlarla Trekking
Açık havada tempolu yürüyüş yapmak isteyenler için üretilen yeni sezon The Pursuit Collection ürünleri, en tepeye tırmanırken serin, kuru ve konforlu kalmanıza olanak tanıyor. İlkbahar - Yaz 2014 koleksiyonuyla yeni tasarımları ve yenilikçi teknolojileri bir araya getiren The North Face®’in yüksek adaptasyonlu ekipmanlarının amacı doğadaki maceralarınızda gereken tam konsantrasyonu sağlamak ve yol boyunca yeni sınırları aşmanıza yardımcı olmak. İster günü birlik ister uzun yolculuklarda olun; bu ultra-hafif, sıkıştırılabilir ekipmanlar size dilediğiniz trekking keyfini yaşatacak.

Hafif ve Su Geçirmez Ceketler
Hızlı ve hafif yürüyüşler için ileri teknolojilerle üretilen ve hafif bir dış katman olarak karşımıza çıkan Superhype ceketlerle; The North Face® spor yapmak isteyenlerin yanında. Gore-Tex® Active Shell ile su geçirmeme ve hava alma özelliği bir arada olan Superhype Jacketler aktif maceralar için ideal.

Yürüyüş Pantolonu: Speed Light
Ilımlı koşullarda yüksek seviyeli, uzun aerobik aktiviteleri için teknik yürüyüş pantolonu olan Speed Light Pantolon, hava alma özelliği, rüzgara karşı dayanıklılık ve maksimum esneklik için TNF™ Apex Aerobic streç kumaşla üretildi. Nemi emen ve kolay kuruyan yapısıyla hareket özgürlüğü sağlamak için geliştirilen kesimi; elastik bel ve kemeri, fermuarlı el ve arka cepleri, diz için eklemli yapısıyla konforu üzerinize getiriyor.

Seyahat Çantası: Banchee 35
Tam donanımlı, üstün hacimli teknik uzun seyahat çantası olan Banchee 35 çantalar, rahatlık, havalandırma ve yük kontrolü sağlayan özgün OPTIFIT™ sistemiyle üretildi. Ergonomik T6 alüminyum iskelet, havadar trambolin arka panel ile birleşerek optimum hareket özgürlüğü, hava akışı ve yük kontrolü sağlıyor. Sekiz cep, suda batmayan kapak kısmı, iki eşya gözü ve kalın yünlü arka kumaşıyla rakiplerinin bir adım önünde yer alıyor.

Yürüyüş Ayakkabısı: Ultra Kilowatt
Dayanıklı ve yenilikçi Vibram® tabanıyla ayağın doğal bir şekilde hareket etmesini sağlayan Ultra Kilowatt yürüyüş ayakkabısı Pebax® CRADLE™ ile ayak tabanını koruyor. Zorlu koşullardaki yüzeylerde bile yürüme şeklini düzenleyerek çıplak ayak hissini veren The North Face® Ultra Kilowatt, üstün korumayla rahatlığı bir arada arayan yürüyüş tutkunları için minimal yürüyüş ayakkabısı sunuyor. Süper hafif ve yenilikçi yapısı istenmeyen toz ve toprağı dışarıda tutarken aynı zamanda hava alma özelliği sağlıyor. Flashdry™ kaplamalar nemi önlüyor ve aşınmayı azaltıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT